• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 24 » Вшанування волонтерів Євро-2009
Вшанування волонтерів Євро-2009
15:55
Оцінку в п`ять балів одержав Маріуполь за проведення молодіжного чемпіонату з футболу Евро - 2009. Хвалять наше місто і експерти УЄФА, і самі футболісти. На стадіоні "Західний" нагороджували волонтерів. Біля двох сотен добровільців, не шкодуючи сил та часу, працювали для того, щоб все пройшло бездоганно.
Трибуни "Західного" повні. На лавах - сама молодь. На цей раз прийшли не футбол дивитися, а лаври пожинати. Радіти є чому - кажуть волонтери - від гостей міста та організаторів чемпіонату жодних нарікань. Із порожніми руками звідси не повернувся ніхто. Для волонтерів окрім дипломів УЄФА, міська влада підготувалда подяки - письмові й усні.
Є. Митрофанов: "Очень важно, что финальная часть была проведена в нашем городе мариуполе и финал выиграли наши украинские юниоры".
Ігор Харченко - один з волонтерів. Працював на користь рідного міста старанно й самовіддано. Із гордістю показує зелений диплом УЄФА. Каже - запам`яталася кожна мить роботи, особливо ж - невимушенність спілкування з іноземними футболістами.
Ігор Харченко - волонтер: "Я чувствую радость, потому что я поклонник футбола всю жизнь мечтал получить автограф Платини, который у меня на дипломе".
Подумки хлопець вже готується до Євро дві тищі дванадцять. Диплом із заповітним підписом Ігор вважає перепусткою у життя. Що із таким скарбом робити - давно вирішив: "Я буду своим работодателям его показывать, что я могу организовывать труд".
Для координатора вітального комітету Олени Антоненко така волонтерська практика також була першою. Дівчина каже, що набула безцінного досвіду спілкування та покращила знання іноземної мови: "Много знакомств разных, как с иностранцами так и с другими студентами с ПГТУ, МГГУ".
Нагородження святкували танцями та співом. Розважали присутніх студія сучасної хореографії "Флеш" та гурт "Сантінішоу".
Невдовзі - кажуть волонтери чекає нова робота. Євро - дві тищи дванадцять не за горами.
Олександра Попова
Просмотров: 1257 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0