• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 08
В Маріуполі відбувся відкритий турнір зі спортивного покеру серед представників міських засобів масової інформації та рекламних агенцій. Організатором змагань задля популярізації цього нового для нашого міста виду спорту виступив маріупольський покерний клуб "Козырный дом". За звання переможця турніру змагався двадцять один учасник.
Андрій Межеровський на турнірі зі спортивного покеру з техаського холдему представляв видання "Семья-маркет". До змагань та навчаючого турніру напередодні він жодного разу не сидів за покерним столом, проте з правилами гри був знайомий завдяки вітруальному аналогу.
Андрій Межеровський - керівник проекту журналу оголошень "Семья-маркет": "Ни для кого не секрет, что сейчас все пользуются "Контактом". И в "Контакте" тоже есть люди, которые участвуют в покере. Есть у меня тоже много знакомых в нем участвуют, но до сегодняшнего дня я только сегодня с этим столкнулся, но в общении с ребятами никто не имеет представления, как это на самом деле по настоящ ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.09.2009

Великий ринг - таку назву має відносно новий вид спорту, що розвивається у нашому місті. В Україні він з,явився у 1999 році. І початок цьому незвичайному виду спорту був покладений саме у Маріуполі. Чемпіонат України з Великого Рингу відбувся на території Лугопарку. Звання чемпіона оспарювали двадцять чотириногих учасників.
Цей відважний пес - Крокус. Для нього ці змагання можуть бути останніми, каже господар вівчарки Михайло Євпатьєвський. Крокус ветеран, а вік службового собаки не такий вже і довгий - приблизно вісім років. На цей раз Михайло привів на змагання відразу двох учасників: Крокуса та Глорію. По дружньому - Кросю та Глашу.
Михаил Евпатьевский - господар Крокуса та Глорії: "Крокус он сам по себе спокойный кабель. Пока нет явной угрозы и угрожающих действий. Девочка, она более подвижная, более шустрая, поэтому она более динамичная".
Як розповів голова Донецької обласної федерації спорту з собаками Валерій Креньов, в Україні цей вид спорту почав розвиватися сам ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 08.09.2009

Футболісти молодіжного складу «Іллічівця» провели спаринг-матч з донецьким «Шахтарем-3». Як повідомляє прес-служба маріупольського клубу, зустріч проходила на полі тренувальної бази "Іллічівця". Гірняки були посилені декількома футболістами з резерву головної команди, найвідомішим з яких був Олексій Прийомов. Рахунок відкрили господарі поля на одинадцятій хвилині. Точний удар в активі Дмитра Скоблова. За п"ятнадцять хвилин Іван Отрок подвоїв перевагу господарів поля. Проте до перерви гірняки один м"яч відіграли. Але в другому таймі маріупольці забили ще два голи, вони на рахунку Боєвича та Ольховича. Отже, впевнена перевага резервістів "Іллічівця" - 4:1.
Добавил: Portokali | Дата: 08.09.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0