• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » Важка атлетика
Важка атлетика
16:49
Дві золотих та одну бронзову нагороди отримали маріупольські важкоатлети на чемпіонаті України, який відбувся у Луганську. Чемпіонами стали Юлія Калина у ваговій категорії до п"ятидесяти вісьми кілограмів та Артем Удачін, який виступав серед атлетів вагою понад сто п"ять кілограмів. Третє місце на змаганнях зайняв Олександр Горін .
Юлія Калина не тільки стала кращою у сумі двоборства у ваговій категорії до п"ятидесяти вісьми кілограмів, а й встановила на змаганнях чотири рекорда України серед жінок. Так маріупольська спортсменка відзначила присвоювання їй нового спортивного звання.
Шведов - ЗТУ: "В рывке Юля подняла 92 кг, в толчке-125. На параде открытия Юлии вручили удостоверение мсмк."
Заслужений майстер спорту Артем Удачін серед спортсменів вагою понад сто п"ять кілограмів виборов перше місце у більш запеклій боротьбі зі львівянином Ігорем Шемечко. Після першої вправи- ривка- маріупольский богатир відставав від суперника на одинадцять кілограмів. Для остаточної перемоги Артему знадобилося підняти у поштовху вагу, яку він до цього ніколи на змаганнях не підкоряв- дівісті п"ятдесят кілограмів. Він з цим впорався і випередив суперника у сумі двоборства на один кілограм.
Шведов: "До толчка среди команды Шемечко царила радость, они праздновали победу, наконец-то они Артема одолели. Мало кто верил, что Артем может толкнуть 250 кг. Тем не менее, он проявил волю, легко поднял, не пришлось третью попытку использовать."
Ще один маріупольський важковаговик Олександр Горін став бронзовим призером у категорії до дев"яносто чотирьох кілограмів. За результатами змагань у Луганську Юлія Калина та Артем Удачін виступлять на чемпіонаті світу, який відбудеться у Південній Кореї наприкінці листопаду.
Олександр Капустян
Просмотров: 1692 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0