• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 03
В третьому турі чемпіонату України серед команд Прем’єр -ліги футболісти Іллічівця на власному полі здобули вольову перемогу над Металургом з Запоріжжя з рахунком два:один. Програючи після першого тайму - нуль:один, маріупольські футболісти змогли не тільки виправити становище, а й забити переможний гол - він на рахунку півзахисника Миколи Кашевського.
Зустріч більш активно розпочали запоріжці і вже у перші десять хвилин гості виконали два кутових удара біля воріт Всеволода Романенка. У середині першого тайму багатоходова комбінація Металурга на правому фланзі привела до того, що м"яч потрапив до Яна Тігорева, який з кута штрафного майданчика вразив ворота- один:нуль на користь гостей. Іллічівці могли піти на перерву при нічийному рахунку, але Микола Кашевський з вигідної позиціі послав м"яча просто до рук воротаря Металурга. Початок другого тайму змінив ситуіцію на полі на протилежну. Протягом шести хвилин господарі поля не тільки зрівняли результат зусиллями Олександра Касьяна , ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.08.2009

Футболісти молодіжного складу «Іллічівця» поступилися своїм одноліткам з Запоріжжя з рахунком один:три. На стадіоні Західний героєм матчу став нападник гостей Максим Кривий, на рахунку якого всі три голи у складі запорізької команди.
Перший тайм зустрічі на стадіоні Західний склався вдало для маріупольської команди. На сорок другій хвилині бразильський нападник господарів поля Северіно Ліма де Моура завдав влучного удару по воротах запорожців - один:нуль на користь молодіжного складу Іллічівця. Після перерви Ліма на поле вже не вийшов і грати у нападі маріупольцям стало складніше. До того ж, у другому таймі було допущено помилки у захисті Іллічівця. Кілька разів господарів рятував від голу воротар Сергій Семено, але перевага Металурга таки далася взнаки. На сімдесят першій хвилині запорізька команда забила перший гол у відповідь-один:один. А протягом останньої десятихвилинки Максим Кривий ще двічі вразив ворота маріупольців. Господарям поля друга частина гри, відверто кажучи, не в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.08.2009

У другому турі першості України серед команд другої ліги футболісти Іллічівця-два у Кременчуці програли місцевій команді Кремінь з рахунком нуль:два. Уже у доданий арбітром до першого тайму час Кирил КорольОв надіслав м’яча у власні ворота, а у середині другої половини гри Василь КлІмов встановив остаточний рахунок - два:нуль на користь господарів поля. Після двох зіграних матчів друга маріупольська команда поки ще очок не має. А лідирують у групі Б другої ліги «Горняк» з Кривого Рогу, ФК Полтава та дніпродзержинська Сталь - у них по шість очок. Наступний матч Іллічівець -два зіграє вдома з Металургом-два з Запоріжжя восьмого серпня.
Добавил: Portokali | Дата: 03.08.2009

Як повідомляє офіційний сайт баскетбольного клубу Азовмаш, маріупольська команда на початку серпня вийшла з відпустки та розпочала підготовку до нового сезону. За словами головного тренера чемпіонів України РІмаса ГІрскіса тиждень команда пробуде в Маріуполі, де пройде медичне обстеження та проведе вступний збір. Потім команда вирушить до Литви, де буде проводити заняття у лісі та на березі моря, а можливо і зіграє контрольні поєдинки. Знову повернувшись до Маріуполя, баскетболісти на початку вересня поїдуть до італійського міста Борміо, де чудові умови для тренувань та товариських зустрічей. Після Італії команду очікує турнір "Кубок Азовмашу " та старт у чемпіонату країни.
Добавил: Portokali | Дата: 03.08.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0