• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 04
В чемпіонаті Маріуполя з футболу серед команд другої групи впевнено виступають лідери. Команда Судноремонтник у черговому турі перемогла другу команду "Добро та воля" з рахунком чотири : один і разом з футболістами СК Іллічівець очолює турнірну таблицю.
На стадіоні зі штучним покриттям загальноосвітньої школи номер шістдесят сім футболісти Судноремонтника зустрілись з другою командою "Добро та воля" з селища Мелекіно. Вже на перших хвилинах матчу після розіграшу кутового удару Максим Арбузов забив гол у ворота мелекінських футболістів. У другій половині гри Володимир Омельчук з пенальті та Юрій Бухало довели рахунок до трьох : нуль на користь Судноремонтника. Максим Некрасов трохи скоротив відстань-три :один, але Денис Янатьєв встановив остаточний рахунок - чотири :один на користь Судноремонтника.
Б.Данцкер - тренер: "Трудный соперник, непонятный, первый тайм они обычно бьются, потом видимо не хватает физических возможностей. Очень есть крупные счета, хотя команда обыгрывает ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.08.2009

У чемпіонаті комбінату імені Ілліча з футболу серед команд другої ліги відбулися поєдинки дев’ятого туру. Футболісти «Фенікса» програли «Локомотиву – два» з рахунком один:три. Команда «Вальцювальник» переграла «ФСЛЦ»- три:два. Футболісти другого агроцеху поступилися «Контакту»- два:три, а «Зеніт» впевнено переграв «Автопрофі» з переконливим рахунком сім:нуль. Турнірну таблицю очолює «Локомотив-два»- у команди двадцять два очки, на другому місці «ФСЛЦ», третє - у команди агроцеха номер два. Серед бомбардирів лідирує Олександр Кравець з команди «Автопрофі». Він забив одинадцять голів.
Добавил: Portokali | Дата: 04.08.2009

Маріупольський державний технічний університет отримав боксерську залу від Братів Кличко. Зараз проходить останній етап підготовки до процедури передачі об’єкта. За попередньою інформацією, всесвітньовідомі брати боксери приїдуть до Маріуполя для участі в доброчинній акції особистого фонду.
Добавил: Portokali | Дата: 04.08.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0