• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 3 » "Іллічівець" - "Металург"(Запоріжжя)
"Іллічівець" - "Металург"(Запоріжжя)
18:18
В третьому турі чемпіонату України серед команд Прем’єр -ліги футболісти Іллічівця на власному полі здобули вольову перемогу над Металургом з Запоріжжя з рахунком два:один. Програючи після першого тайму - нуль:один, маріупольські футболісти змогли не тільки виправити становище, а й забити переможний гол - він на рахунку півзахисника Миколи Кашевського.
Зустріч більш активно розпочали запоріжці і вже у перші десять хвилин гості виконали два кутових удара біля воріт Всеволода Романенка. У середині першого тайму багатоходова комбінація Металурга на правому фланзі привела до того, що м"яч потрапив до Яна Тігорева, який з кута штрафного майданчика вразив ворота- один:нуль на користь гостей. Іллічівці могли піти на перерву при нічийному рахунку, але Микола Кашевський з вигідної позиціі послав м"яча просто до рук воротаря Металурга. Початок другого тайму змінив ситуіцію на полі на протилежну. Протягом шести хвилин господарі поля не тільки зрівняли результат зусиллями Олександра Касьяна , а й забили і другий гол. Це Микола Кашевський виявився найспритнішим після того, як м"яч відскочив від штанги та надіслав його у ворота- два:один. Після цього гра пожвавішала, ще могли забивати обидві команди, але рахунок два:один на користь Іллічівця залишивя на табло до фінального свистка арбітру матча.
Лутков - тренер Металурга: "Комментировать нечего, контролировали первый тайм, все было хорошо. Непонятная расслабленность в начале второго тайма позволила сопернику сравнять счет. Затем не использовали выход один:на один. Моменты были, после 1:2 раскрылись, будем разбираться".
Після другої перемоги у трьох матчах на своєму полі Іллічівець набрав шість очок і займає шосте місце у турнірній таблиці чемпіонату.
І.Близнюк - тренер Іллічвіця: "В первом тайме абсолютно не выполнили установку на игру. В раздевалке пришлось сделать коррективы, поговорить на мажорных тонах. Благодарен ребятам, что поняли меня, голы не заставили себя ждать, ещё моменты были".
Матч четвертого туру Іллічівець зіграє у Києві восьмого серпня з Динамо.

Просмотров: 1019 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0