• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 17
"Поїдемо до Свердловська, подаруємо вболівальникам свято, продемонструємо гарну гру і, сподіваюся, переможемо", - про це після матчу четвертого туру Прем`єр-ліги проти київського «Динамо» сказав в інтерв`ю виданню Gazeta.ua захисник маріупольського «Іллічівця» Ігор Чучман. В місті Свердловськ Луганської області п`ятнадцятого серпня маріупольські футболісти грали матч однієї шістнадцятої фінала розіграшу Кубка України з футболу проти місцевого "Шахтаря". Підтримати маріпольських футболістів на виїзному матчі вирішили близько сорока вболівальників. Чи вдалося їм побачити справжнє футбольне свято?
Валерія - вона одна з небагатьох представниць чарівної половини людства на секторі активних футбольних вболівальників і єдина дівчина, яка вранці п"ятнадцятого серпня вирушила з вболівальниками-хлопцями до Свердловська підтримати свою улюблену команду .
Валерія Забірко - вболівальниця: "Мы загорелись, в принципе, не так уж и далеко, можно собраться, не так уж и дорого это было. поэтому ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.08.2009

"Іллічівець-2" матч четвертого туру першості України серед команд групи Б другої ліги програв "Гірнику" з Кривого Рогу. Господарі поля першими на тридцять третій хвиліні гри забили гол - він на рахунку Миколи Цимбала. На сімдесят дев"ятій хвилині Дмитро Швець рахунок зрівняв. Але за дві хвилини гості знов були попереду - дубль оформив Цимбал. 2:1 - перемога команди Кривого Рогу. Після чотирьох матчів "Іллічівець-2" з трьома очками розташувався на дванадцятій сходинці турнірної таблиці. Наступний матч маріупольська команда проведе вдома 23 серпня з командою "Шахтар" зі Свердловська.
Ольга Єфименко
Добавил: Portokali | Дата: 17.08.2009

Завершився Чемпіонат України з пляжного волейболу, що проходив з дванадцятого по шістнадцяте серпня в селищі Мелекіне. Участь у змаганнях взяли тридцять дві чоловічі та двадцять чотири жіночі команди з різних міст України. За результатами змагань перемогу одержали серед чоловіків - команда із Запоріжжя у складі Микола Бабіч - Сергій Міхайлов, серед жінок киянки - Галина Ошейко та Світлана Бабуріна. Обидві команди регулярно захищають честь країни на міжнародних змаганнях з пляжного волейболу і на цьому турнирі ще раз підтвердили звання найкращих в Україні.
Марія Кляшева
Добавил: Portokali | Дата: 17.08.2009

Завершився відбірнний зональний чемпіонат з міні-футболу на Кубок Голови Державної прикордонної служби України. Трикратний чемпіон минулих років - Донецький прикордонний загін - цього разу отримав третє місце. Переможницею стала команда з Сум. Урочиста церемонія нагородження переможців вібулася на стадіоні Іллічівець.
Команда Донецького прикордонного загону декілька років поспіль була переможцем на чемпіонатах з міні-футболу серед прикордонних загонів країни. Загалом гравці в команді були постійні - за декілька років вони засвоїли усі тонкощі гри. В цьому році правила змінилися - участь у чемпіонаті змогли взяти військовослужбовці молодше тридцяти років. У зв'язку з цим команда Донецького прикордонного загону була переформована. Це й позначилося на грі. У першому етапі команда спочатку поступилася черкасцям з рахунком 4:1, а потім, забивши сім голів у ворота харків"ян - вийшла до фіналу.
Ігор Бондар - заступник голови Спортивного комітету Державної прикордонної служби: "В сты ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.08.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0