• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 26
В Запоріжжі завершився чемпіонат країни серед молоді з тхеквондо ВТФ. У складі команди Донецької області був і маріупольський вихованець клубу "ПекхО" Олександр Левинчук. Він посів перше місце і повернувся до дому з медаллю та кубком чемпіона.
Тренер клубу "Пекхо" і суддя змагань Максим Яковлев розповів, що в чемпіонаті країни брали участь сто десять спортсменів з тринадцяти регіонів України віком з сімнадцяти до двадцяти одного року.
Максим Яковлев - суддя змагань: "Принимали участие те спортсмены, которые имели первый спортивный разряд и первый дан, черный пояс"
Майстер спорту Олександр Левинчук - вихованець клубу "Пекхо" - єдиний, хто в складі команди Донецької області на цих змаганнях представляв наше місто. Під час змагань він провів чотири поєдинки. Всього в його ваговій категорії - до шістидесяти семи кілограмів - виступало п"ятнадцять спортсменів.
Олександр Левинчук - майстер спорту з тхеквондо: "Все соревнования прошли успешно, будем говорить так, некоторые ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.08.2009

Не змогли переграти суперників футболісти "Іллічівця-2". В матчі п"ятого туру першості України серед команд групи "Б" другої ліги вони зустрічалися з "Шахтарем" зі СвердлОвська. Друга маріупольська команда майстрів поступилися з мінімальним рахунком 0:1.
За тиждень до поєдинку в Маріуполі свердловський "Шахтар" вдома грав матч однієї шістнадцятої розіграшу Кубка України з футболу проти "Іллічівця", в якому представник вищого дивізіону позбавив команду другої ліги шансу продовжити боротьбу за почесний трофей. Тому, напевне, в Маріуполь свердловчани їхали за своєрідним реваншем, хоч гра і була в межах першості і проти "Іллічівця-2". Те що сподівання гостей були не даремними, стало зрозуміло вже в першій половині першого тайму на стадіоні "Азовець". На п"ятнадцятій хвилині поєдинку гості відкрили рахунок. Точний удар в активі півзахисника свердловчан Романа Коновалова.
Юрій Керман - головний тренер команди "Іллічівець-2": "Одна ошибка, которая стоила нам результата игры. Очень о ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.08.2009

У Фінляндії триває жіночий Євро-2009. Відкривали ці змагання збірні України та Нідерландів - команди, що замикають десятку найсильніших збірних Європи згідно з рейтингом ФІФА. До складу національної команди нашої країни увійшла і представниця маріупольської "Іллічівки" Ірина Василюк. Нажаль, вже на початку стартового поєдинку українки пропустили два м"ячі у власні ворота. Ірина Василюк вступила в гру на вісімдесят третій хвилині замість правого півзахисника Віри ДЯтел, проте також не змогла допомогти своїй команді змінити результат. Гра так і завершилася з рахунком 2:0 на користь збірної Нідерландів.
Добавил: Portokali | Дата: 26.08.2009

Півзахисника футбольного клубу "Іллічівець" Миколу Кашевського визвано до національної збірної Білорусії в числі двадцяти двох гравців для підготовки до відбірних матчів Чемпіонату світу 2010 року — проти збірних Хорватії - 5 вересня у Загребі - та України - 9 вересня у Мінську. Півзахисник маріупольського клубу - єдиний представник нашого чемпіонату в білоруській збірній. Інші легіонери представляють ліги Росії, Чехії, Германії, Італії та Китаю, повідомляє прес-служба ФК "Іллічівець".
Добавил: Portokali | Дата: 26.08.2009

В матчі п"ятого туру чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги футболісти "Іллічівця" на своєму полі у напруженому поєдинку не змогли переграти симферопольську "Таврію". Матч завершився з рахунком 2:2.
На цей поєдинок маріупольські футболісти були налаштовані рішуче, прагнучи своєрідного реваншу: в останньому матчі минулого сезону симферопольці майже не позбавили «Іллічівець» місця в вищому дивізіоні, а в матчі першого кола маріупольці, виграючи з рахунком 3:0, пропустили три м"ячі і завершили гру внічию. Але, як виявилося пізніше, за подібним сценарієм розвивалася і ця гра. Вже на її початку команди обмінялися атаками, проте ані Лакі Ідахор з Желько Любеновичем ані Олександр Касьян з Вадимом Мельником не відзначилися точними ударами у воротах супротивників. Лише ближче до середини першого тайму вдача посміхнулася господарям поля, і гол у ворота "Таврії" забив Костянтин Ярошенко. А за шість хвилин Вадим Мельник подвоїв перевагу "Іллічівця", вийшовши один на один з голкіпером си ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.08.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0