• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 06
Мариупольські вершники відправилися на турнір до Донецька. Там їх очікують трьохденні змагання. Морква та цукор, сьогодні вершниця Вікторія Крамкова балує свого скакуна Фархада. Попереду на них чекають непрості змагання.
„С ним надо много, давать вкусненькое - лошади очень это любят, любят, когда их гладят, уделяют им много внимания. Иногда, когда он не слушается его надо наказывать, но не сильно бить, а словами. Он это понимает очень.”
Конкур - ось, що чекає на мариупольських спортсменів у Донецьку. Різні маршрути, різні перешкоди, але все це легко подолати, маючи досвід та гарного коня. Діана Краєвая буде виступати в тандемі з Фархадом. Кінь норовливий, але дуже порядний, каже спортсменка - в біді не покине. От тільки кричати на нього не можна, образитись може. Тут підхід один - дружній.
„Если ты будешь доверять лошади, лошадь будет доверять тебе”.
Головна запорука гарного виступу - це тандем, кажуть спеціалісти. Кінь та людина повинні відчувати одне одного на сто ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.08.2009

Маріупольські спортсмени вдало виступили на вітрильній регаті "Кубок Криму дві тисячі дев’ять" серед крейсерських яхт. Яхти Україна та Арк стали призерами регати, а яхта Зевс потрапила у п’ятірку в своєму класі. Про перебіг змагань розповів капітан яхти Україна, голова обласної федерації вітрильного спорту Віктор Колесніков.
У дев’яностих роках минулого століття вітрильна регата "Кубок Криму" була доволі популярною та престижною, але з двохтисячного року не проводилася. Відродились змагання у минулому році і потрохи набирають обертів. У цьому році за перемогу сперечалися двадцять три яхти, серед них і три азовстальські - Україна, Арк та Зевс. Також взяли участь у регаті яхти з Севастополя, Одеси , Миколаєва, Києва, Дніпропетровська та Херсона. Учасники регати здолали три етапи по маршруту Севастополь - Балаклава - мис Фіолент –Балаклава - озеро Донузлав - Севастополь, а це більш ніж сто п’ятдесят морських миль.
„Крым-это весьма капризная погода, интересные соперники, но это н ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.08.2009

Головний тренер молодіжної збірної команди України з футболу Павло Яковенко оприлюднив заяву на сьомий міжнародний турнір пам’яті Валерія ЛобанОвського, який відбудеться одинадцятого - дванадцятого серпня в Києві. Серед двадцяти чотирьох футболістів віком до двадцяти одного року і три гравця ФК Іллічівець. Це захисник Станіслав Мікіцей, півзахисник Артур Западня та нападник Олександр Касьян. Окрім української команди у турнірі візьмуть участь команди Німеччини, Ірану та Туреччини.
Добавил: Portokali | Дата: 06.08.2009

В чемпіонаті комбінату імені Ілліча з футболу серед команд першої ліги розпочалися матчі другого кола. В поєдинку аутсайдерів команда Метеор перемогла Олімп з рахунком п’ять:один, а серед лідерів знаходяться команди Водник, Локомотив та Автомобіліст.
Перед матчем аутсайдерів Олімп знаходився на передостанній позиції з чотирма очками, а Метеор посідав останнє, сьоме місце. У команди, яка представляє цех пересувного составу та киснево-конвертерний цех, у шести матчах одна перемога та п’ять поразок і три очки в активі.
„Как говорится, надо повести в церковь помолиться. Эти 5 игр, котрые проиграли с разницей в один мяч, перед этим не использовали явные моменты. А так претензий к ребятам нет, все борятся.” Каже начальник команди Метеор
Вже у першому таймі поєдинку футболісти Метеора забили у ворота суперника п’ять голів. Відзначились по два рази Володимир Матійко та Олег Стрелець, ще один м’яч на рахунку Андрія Лобача. У другому таймі Олександр Андріянов трохи скоротив різниц ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.08.2009

Ілля Близнюк став головним тренером футбольного клуба Іллічівець без приставки виконуючий обов’язки. Таке рішення прийняв почесний президент клубу Володимир Бойко. Ілля Близнюк очолив маріупольську команду у вересні минулого року і під його керівництвом Іллічівець зберіг місце у Прем’єр - лізі, а в цьому сезоні у трьох матчах команда здобула дві перемоги і займає шосте місце у турнірній таблиці.
Добавил: Portokali | Дата: 06.08.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0