• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 18
Жеребкування наступної стадії - однієї восьмої фіналу Кубка України з футболу - відбудеться в середу дев"ятнадцятого серпня о дванадцятій нуль нуль. Як і на попередньому етапі, жереб буде "сліпим" і з рівною ймовірністю він може визначити "Іллічівцю" в суперники одну з наступних п"ятнадцяти команд: "Динамо", "Шахтар", "Металіст", "Дніпро", "Металург" Донецьк, "Металург" Запоріжжя, "Карпати", "Таврія", "Кривбас", "Оболонь", "Волинь", "Кримтеплиця", "Сталь" Алчевськ, "Фенікс-Іллічівець", "Єдність". Чвертьфіналісти турниру визначаться в одному матчі дванадцятого вересня. Що стосується визначення господарів поля у цих зустрічах, вони також стануть відомими після жеребкування, за винятком випадків, коли клуб Прем"єр-ліги вийде на представника нижчих ліг — в цьому разі матч відбудеться на полі менш відомого суперника.
Добавил: Portokali | Дата: 18.08.2009

Четвертий день триває в Маріуполі Міжнародний чемпіонат з гандболу серед юнаків, участь в якому приймають команди з Донецької області та гості з Росії.
Матчі проходять в спортивному залі школи номер десять. П*ять команд юнаків 96 року народження змагаються за звання найкращих у цьому виді спорту.
Ілля Моторний - секретар турніру: "приехали три команды из России - 2 из Ставрополя и 1 из Новочеркасска. одна с Мариуполя и одна с Харцызска - это Донецкая область. значит 5 команд всего. по истечении 4 дней лидируют команды Мариуполя, Ставрополя, Харцызска. турнир еще не закончился, еще завтра будет последний день".
Під час гри у залі напружена обстановка. Тренер команди з міста Ставрополь Олег Лавров не дозволяє своїй команді грати в півсили - в Маріуполь команда приїхала підготуватися до Первенства Росіії, яке відбудеться восени, а також прийняти участь у змаганнях.
Олег Лавров - тренер команди з м. Ставрополя: "мы решили провести сбор здесь, на Азовском море - здесь ус ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.08.2009

На міській веслувальній базі вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву "Атлетик" готуються до важливих обласних змагань, які відбудуться в нашому місті двадцять дев"ятого серпня.
Наприкінці серпня до Маріуполя з усієї Донецької області задля визначення найсильніших спортсменів приїдуть юні майстри з веслування на байдарках та каное. Як зазначає тренер-викладач школи "Атлетик" Олена Бурлій, перед маріупольцями в цих змаганнях поставлено серйозне завдання.
Олена Бурлій - тренер-викладач з веслування на байдарках та каное: "Наша задача - хорошо на них выступить, выполнить разряды, потому что сезон как раз заканчивается, и это для ребят возмжность выполнить разряд выше. Готовим одиночки, готовим двойки".
Дмитру Галиці зараз одинадцять років, протягом останнього - він вивчає ази веслування.
Дмитро Галиця - вихованець КДЮСШОР "Атлетик": "Когда я пришел заниматься греблей, я выходил на деревянной лодке с поплавками. Позже я участвовал в с ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.08.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0