• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 07
Велосипедисти дитяче - юнацької спорт школи спортивного клубу Іллічівець у нинішньому сезоні взяли участь у ряді обласних змагань. Серед юнаків краще за інших у цьому році виступає чотирнадцятирічний Денис ГопанчУк- на першості Донецької області він посів досить високе п’яте місце у молодшій віковій групі.
Серед змагань, у яких взяли участь іллічівські велосипедисти, тренер Ірина Сивакова виділяє три. Це п’яті юнацькі ігри Донецької області , обласна першість і багатоденна велогонка , яка складалася з чотирьох етапів. Сивакова - тренер-викладач ДЮСШ СК Іллічівець з велоспорту: "В принципе календарь очень насыщенный, но в связи с таким положением сегодня мы не можем выехать на чемпионаты Украины. А так в месяц 3-4 гонки, сезон начинается в марте, это предостаточно. Да, это опыт для них, стараемся выступать в области".
На юнацьких іграх у Красному Лимані команда спортклубу Іллічівець посіла сьоме місце серед одинадцяти команд, незважаючи на те, що дівчат у складі команди не бул ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.08.2009

Відбулося жеребкування однієї шістнадцятої розіграшу Кубку України з футболу. Сліпий жереб визначив шістнадцять пар команд, які зустрінуться на цьому етапі. Суперником Іллічівця на цьому етапі буде команда Шахтар зі Свердловська, яка виступає у групі Б другої ліги. Гра відбудеться на полі Шахтаря п’ятнадцятого серпня. З інших пар привертають увагу наступні: В Києві місцевий Арсенал зустрінеться з Динамо, володар трофею полтавська Ворскла прийматиме запорізький Металург, а овідіопольський Днестр - донецький Шахтар.

Добавил: Portokali | Дата: 07.08.2009

Розпочався чемпіонат міста з футболу серед команд третьої групи. У ньому беруть участь сім команд. П’ять з них створені районними адміністраціями, а ще дві представляють Комунальник та управління житлового господарства. Команда Азов-Центр з Жовтневого району з рахунком чотири:три перемогла футболістів Іллічівського району. Два виграші в активі команди "Лівий берег" з Орджонікідзевського району. Вона здолала футболістів УЖХ- три:два та команду Іллічівського району з рахунком п’ять:два. Перше коло змагань завершиться восьмого вересня.

Добавил: Portokali | Дата: 07.08.2009

Представниця маріупольського державного торгівельного порту, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики Юлія Кревсун у складі національної збірної команди України виступить на чемпіонаті світу з легкої атлетики у бігу на дистанції вісімсот метрів. Чемпіонат розпочнеться у столиці Німеччини Берліні п’ятнадцятого серпня. Змагання відбудуться на Олімпійському стадіоні. У цьому сезоні Юлія Кревсун, яку тренує Володимир Киян, вже стала на цій дистанції чемпіонкою Європи у Португалії.

Добавил: Portokali | Дата: 07.08.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0