• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 20
Першими офіційними змаганнями в новому спортивному сезоні для дванадцятиразових чемпіонів країни, ватерполістів клубу "Іллічівець" є перший етап розіграшу європейського Кубку Лен-Трофі, що відбудеться в Іспанії лише наприкінці жовтня. Минулого тижня відбулося жеребкування, і маріупольцям стало відомо, що в цих змаганнях їм протистоятимуть грецька, італійська, іспанська, ізраїльська, голандська команди та московський клуб ЦСКА.
Дев"ята ранку. Парк імені Гурова. В цю годину тут майже нікого нема, крім ватерполістів, які бігають крос. Так починається робочий день спортсменів щовівторка і щочетверга. Минулого тижня хлопці вийшли з відпуски і з бадьорим настроєм почали підготовку до нового спортивного сезону.
Олександр Обединський - головний тренер ВК "Іллічівець", заслужений тренер України: "Хотелось бы выразить благодарность и управлению комбината и профсоюзному комитету за то, что предоставили возможность ребятам отдохнуть. и те путевки, которые мы просили, наша просьба была уд ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.08.2009

Представниця спортшколи Лідер маріупольського державного торгівельного порту майстер спорту міжнародного класу Юлія Кревсун на чемпіонаті світу з легкої атлетики в Германії зупинилася в кроці від п"єдесталу пошани. Напередодні старту змагань саме Кревсун вважалася однією з претенденток на медаль. Більш того, достатньо логічно й заслужено її вважали фаворитом жіночої 800-метрівки. Напівфінальний забіг підтвердив, що до головного старту сезона Юлія підійшла в гарній формі. Вона майже без зайвих труднощів опинилася в фіналі. В останньому забігу Юлія стартувала в своєму стилі, і уже під кінець пешої 400-метровки увірвалася до групи лідеров, а пізніше навіть вийшла на друге місце. Проте за 15 метрів до финишу її випередили дві спортсменки.
Добавил: Portokali | Дата: 20.08.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0