• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 3 » Молодіжні склади: "Іллічівець"-"Метелург"(Запоріжжя)
Молодіжні склади: "Іллічівець"-"Метелург"(Запоріжжя)
17:50
Футболісти молодіжного складу «Іллічівця» поступилися своїм одноліткам з Запоріжжя з рахунком один:три. На стадіоні Західний героєм матчу став нападник гостей Максим Кривий, на рахунку якого всі три голи у складі запорізької команди.
Перший тайм зустрічі на стадіоні Західний склався вдало для маріупольської команди. На сорок другій хвилині бразильський нападник господарів поля Северіно Ліма де Моура завдав влучного удару по воротах запорожців - один:нуль на користь молодіжного складу Іллічівця. Після перерви Ліма на поле вже не вийшов і грати у нападі маріупольцям стало складніше. До того ж, у другому таймі було допущено помилки у захисті Іллічівця. Кілька разів господарів рятував від голу воротар Сергій Семено, але перевага Металурга таки далася взнаки. На сімдесят першій хвилині запорізька команда забила перший гол у відповідь-один:один. А протягом останньої десятихвилинки Максим Кривий ще двічі вразив ворота маріупольців. Господарям поля друга частина гри, відверто кажучи, не вдалася. Окрім помилок у захисті нічого не виходило і у нападі. Тому й поразка з остаточним рахунком один:три виглядає цілком закономірною.
Семененко - капітан "Металурга": "Вышло два нападающих, они усилили, были замены, хорошо ребята сыграли во втором тайме. Вся команда проявила бойцовские качества. Тренер нас настроил на второй тайм. У нас было два разных тайма. Во-первых, мы больше этого хотели, больше хотели выиграть. В техническом плане больше держали мяч, меньше было брака, чем в первом тайме".
Головний тренер маріупольської команди був дуже незадоволеним якістю гри своїх підопічних.
Е. Хавров - тренер: "Эта игра- разочарование. Мы проделали большую работу над ошибками после Шахтера, но сегодня опять возвращаемся к той игре. Такие ошибки недопустимы, будем разбираться. Скоблов, Чорний- игроки, вокруг которых строится игра. Они не соответствуют уровню дубля".
Наступний матч молодіжний склад Іллічівця зіграє сьомого серпня на виїзді з Київським Динамо.

Просмотров: 1032 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0