• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 10
Маріупольський "Іллічівець" поступився Київському "Динамо" з рахунком 1:3 в матчі 4-го туру української Прем'єр-ліги. Маріупольські футболісти наполегливо тримали оборону впродовж всього першого тайму. Інколи зважуючись на відчайдушні контратаки. Така гра дозволила втримати нульову нічию. У другому таймі на рівному місці проблеми створили собі господарі. Динамівець Роман Єрьомєнко завалив у власній штрафній Вадима Мельника. А Іван Кривошеєнко не зумів реалізувати пенальті. Вже на 54 хвилині Мілош Нінковіч поклав круглий в далекий кут воріт «Іллічівця». Проте вже через три хвилини нападаючий маріупольців Олександр Кас’ян, знову повернув рівновагу - 1:1- 62 хилина, І знову попереду динамівці. Олег Гусєв, вийшовши наодинці з Романенко, холоднокровно відправив м'яча у дальній кут. А на 86-ій хвилині Нінковіч забив третій гол у ворота "Іллічівця". Остаточний рахунок 3:1.
Добавил: Portokali | Дата: 10.08.2009

Іллічівець- 2 в чемпіонаті України з футболу в другій лізі, на своєму полі приймав команду Металург-2 із Запоріжжя. Маріупольські футболісти отримали перемогу з рахунком 2:1. Обидва м'ячі у ворота гостей забив Єгор Іванов.
Бажання, емоції і боротьба - матч двох молодіжних команд виявився напруженим. Маріупольська команда вийшла на гру з величезним бажанням перемогти. Суперники іллічівця також намагалися грати у відкритий футбол не притискаючись до своїх воріт.
Юрій Керман - тренер команди "Іллічівець-2": "Сегодня вся команда неплохо сыграла. Конечно нас огорчают третью игру вратари. В каждой игре они допускают ляпсусы. Это видно было и по сегодняшней игре. У нас забрали вратаря в дубль, но для этого мы и работаем. Но сейчас вратари это наше слабое звено".
Статистика зустрічей "Іллічевця-2" з "Металургом-2" на боці маріупольців, каже головний тренер маріупольців Юрій Керман. Проте ці матчі завжди відрізняються особливою напруженістю. Два м'ячі у ворота "Металурга" забив н ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 10.08.2009

В дев’ятому турі чемпіонату України серед жіночих команд маріупольська "Іллічівка" одержала перемогу у принциповій зустрічі. У гостьовому матчі в Донецьку наші дівчата з рахунком один:нуль обіграли футболісток "Дончанки". Єдиний гол у матчі на рахунку Євгенії Шаповал. Лівою ногою вона замкнула простріл з правого флангу, тим самим засмутив голкіпера дончанок. Після цієї зустрічі футболістки "Іллічівки" закріпилися на третьому місці турнірної таблиці.
Костянтин Михайлов
Добавил: Portokali | Дата: 10.08.2009

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0