• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Август » 10 » "Іллічіавець-2"
"Іллічіавець-2"
18:10
Іллічівець- 2 в чемпіонаті України з футболу в другій лізі, на своєму полі приймав команду Металург-2 із Запоріжжя. Маріупольські футболісти отримали перемогу з рахунком 2:1. Обидва м'ячі у ворота гостей забив Єгор Іванов.
Бажання, емоції і боротьба - матч двох молодіжних команд виявився напруженим. Маріупольська команда вийшла на гру з величезним бажанням перемогти. Суперники іллічівця також намагалися грати у відкритий футбол не притискаючись до своїх воріт.
Юрій Керман - тренер команди "Іллічівець-2": "Сегодня вся команда неплохо сыграла. Конечно нас огорчают третью игру вратари. В каждой игре они допускают ляпсусы. Это видно было и по сегодняшней игре. У нас забрали вратаря в дубль, но для этого мы и работаем. Но сейчас вратари это наше слабое звено".
Статистика зустрічей "Іллічевця-2" з "Металургом-2" на боці маріупольців, каже головний тренер маріупольців Юрій Керман. Проте ці матчі завжди відрізняються особливою напруженістю. Два м'ячі у ворота "Металурга" забив новобранець - нападник Єгор Іванов. Футболісти із Запоріжжя уразили ворота "Іллічівця-2" один раз.
Юрій Керман: "Но без этого молодость не существовала бы. Но тем не менее сейчас зайду, поздравлю ребят с первой победой. Это должно вселить им уверенность.Что-то получилось, что-то не получилось. Я думаю то, что выиграли это их порадует".
Завдання футболістів "Іллічевця-2" розвиватися в професійному плані, відмічає Юрій Керман. Тому чим більше буде подібних напружених зустрічей, тим швидше прогресуватиме маріупольська молодь.
Юрій Керман: "Года 2 назад мы боролись за первое-второе места, за выход в первую лигу даже. Сейчас у нас задачи другие, мы воспитываем молодежь. Будет игра будут и очки. Я думаю так".
Свій наступний матч "Іллічівец-2" проведе з лідером другої ліги командою "Гірник" з Кривого Рогу.
Костянтин Михайлов
Просмотров: 1027 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0