• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 18 » Ветеранський футбол
Ветеранський футбол
18:18
Футболісти команди Іллічівець- ветеран не змогли вийти до фіналу чемпіоната України серед гравців віком понад сорок п"ять років. У другому півфінальному поєдинку, який відбувся на стадіоні Західний, маріупольська команда поступилася донецькому Шахтарю з рахунком один:два.
Після поразки у першому поєдинку, який проходив у Донецьку з результатом два:три маріупольських ветеранів вдома влаштовувала перемога з перевагою у два м"ячи або з рахунком один:нуль чи два:один. Перша половина гри виправдала сподівання прихильників команди Іллічівець-ветеран. На дев"ятнадцятій хвилині поєдинка після подачи з флангу нападник господарів поля Руслан Гора ударом головою вразив ворота гірників- один:нуль. Цей рахунок цілком влаштовував маріупольську команду. За таким результатом суперники і пішли на перерву.
О. Тохтарь - голова ФФ Маріуполя: "Футбол ветеранский у нас развит хорошо, это вклад городского головы и Васютича. Сейчас счет 1:0, дай Бог , чтобы так и закончился и мы выйдем в финал"
Омар Єфремов теж виступає за маріупольську команду ветеранів, але за цим поєдинком він спостерiгав з трибуни стадіону Західний. Каже, що дуже добре знає багатьох гравців Шахтаря, але сподівається на успіх Іллічівця.
О. Єфремов: "В основном это игроки Шахтера, которые играли в союзном чемпионате, чемпионате Украины. Приятно играть с ними, они любят к нам приезжать. Должны сегодня выиграть и выйти дальше. Я знаю Ковалева, играл у нас, в Металлурге."
Але друга половина гри залишилася за командою гостей. Спочатку Юрій Гамідов зрівняв рахунок, що вже цілком задовольняло футболістів Шахтаря, а черед чотири хвилини Альберт Ковальов забив за гірників переможний м"яч. Отже Шахтар виграв з рахунком два:один і вийшов до фіналу чемпіоната України серед ветеранів.
Олександр Капустян
Просмотров: 772 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0