• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 23 » Турнір пам*яті Степана Молокуцко
Турнір пам*яті Степана Молокуцко
17:10
Восьмий традиційний юнацький турнір з футболу пам"яті відомого маріупольського футболіста Степана МолокУцко зібрав чотири команди. Серед них і команда футбольного клубу Ворскла з Полтави, яка приїздить до Маріуполь вже другий рік поспіль.
Вже восьмий рік поспіль у Маріуполі вшановують пам"ять футболіста команди майстрів Степана Молокуцко, що трагично загинув у автокатастрофі 5 жовтня 2002 року. Організувати та провести ці змагання допомогли управління з фізичної культури та спорту і федерація грецьких товариств України. Цього року у турнірі взяли участь чотири команди, дві з них представляють дитячо- юнацьку спортшколу футбольного клубу Іллічівець.
Папу - ФГТУ: "С каждым годом мы поднимаем планку турнира, второй год подряд приезжает Ворскла. Есть еще команда Меотида из сельских районов области, стараемся привлечь ребят из глубинки."
У першому півфіналі команда Іллічівець- дев"яносто шість грала з полтавськими хлопцями і програла з мінімальним рахунком нуль:один. Півзахисник маріупольської команди Іван Бушуєв народився у Макіївці, каже, що гру Степана Молокуцко особисто не знав, але чув про нього багато від тренерів. Бушуєв: "Знаю, что играл в Ильичевце при Павлове, жаль, что случилась трагедия, турнир хороший. Поражение обидное, пропустили за 5 минут до конца."
У іншому півфіналі команда Іллічівець- дев"яносто п"ять впевнено перемогла Меотіду- чотири:нуль. У поєдинку за третє місце Іллічівець- дев"яносто шість виграв у Меотіди з рахунком шість:три. А переможцем турніру стала команда Ворскла, яка у фінальному двобої, програючи з рахунком один:два, все ж таки спромоглася переграти Іллічівець- дев"яносто п"ять з результатом три:два.
Омельчук: "Зал суперсовременный, я здесь второй год, другой тренер первый раз, говорит, что такого в Украине не видел. Ребята вначале немного растерялись, не знали в какую сторону бежать."
А організатори турніру подумки вже у наступному році, в них є велике бажання зробити цей турнір міжнародним.
Папу - ФГТУ: "Память о Степе- основное, что мы должны помнить о нем. Он пример для подрастающего поколения. Турнир нужен, будем понимать его уровень."
Олександр Капустян
Просмотров: 761 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0