• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Декабрь » 24 » Шахи
Шахи
15:52
Учень сорок першої загальноосвітньої школи, кандидат у майстри спорту з шахів Гор ВатинЯн став лауреатом конкурса "Майбутнє Маріуполя- дві тисячі десять" у номінації "Спортивна надія". На спілкуванні з представниками маріупольських засобів масової інформації Гор розповів про свої найближчі плани та дав відповідь на числені запитання.
Тринадцятирічний Гор Ватинян потрапив до читвірки лауреатів конкурсу "Майбутнє Маріуполя-дві тисячі десять" у номінації "Спортивна надія" невипадково, адже у році, який минає, юний шахіст вдало виступив у цілій низці всеукраїнських та міжнародних змагань.
В.Пономарчук - тренер: "Гор своими достижениями, работой в шахматах доказал свое право быть в числе четырех лучших спортсменов года."
Найбільш відповідальними для Гора Ватиняна у дві тисячі десятому році стали виступи на двох чемпіонатах Європи- серед школярів у Батумі та серед юнаків та дівчат у грецькому місті Салоніки. І хоча маріупольський хлопець не пробився до лав призерів цих змагань, але пристойно представляв Україну і отримав неоцінний досвід гри на самому високому рівні.
Гор Ватинян: "В этом году максимальное достижение- в Греции, был близок к призам чемпионата Европы. В конце немного не выдержал. В Европе я тоже добился многого, хоть и занял невысокое место. Но я ни одну партию не проиграл, вернее одну проиграл, хотя и ту мог выиграть."
Стосовно планів на найближче майбутнє, Гор Ватинян відзначив, що збирається у дві тисячі одинадцятому році стати майстером спорту України. Також талановитого маріупольського шахиста очикують відповідальні міжнародні шахові турніри: "В следующем году планы-съездить в Италию, там ыв сентябре чемпионат Европы. А перед Италией буду играть в круговиках между собой, выиграть тяжело, но опыта можно будет набраться." На закінчення Гор Ватинян поділився враженнями від церемонії нагородження лауреатів конкурса "Спортивна надія". За словами шахиста, він відчув непередаванні відчуття.
Олександр Капустян
Просмотров: 774 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0