• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 25 » Шахи
Шахи
17:38
Вже в сьомий раз у Маріуполі пройшов традиційний всеукраїнський турнір зі швидких шахів- меморіал Анатолія Хаджинова. За перемогу у цих змаганнях сперечались сімдесят шахистів, а кращим виявився майстер спорту з Донецька Антон Сітніков.
Найстарший учасник турніру маріуполець Леонід Раков, якому понад вісімдесят років, на тільки особисто знав Анатолія Хаджинова, а й зустрічався з ним за шахівницею: "Я с ним познакомился, когда он был в профкоме Тяжмаша. Мы у частвовали в первенстве завода. Он меня приглашал на областные соревнования, занимали два раза первое место. Как человек, он был очень хороший, высокопорядочный."
У цьому році у турнірі взяли участь сімдесят шахистів з чотирьох областей України- Донецької, Луганської, Харківської та Запорізької.
Матюшин - гол. суддя: "Состав в этом году сильнее, чем в прошлом. Участвует международный гроссмейстер, мастера, кмс. Широкое представительство городов Дон. области."
Змагання зі швидких шахів проходили за швейцарською системою у дев"ять турів. Кожний учасник мав на обмірковування ходів у партії по п"ятнадцять хвилин плюс десять секунд на кожний хід.
Матюшин: "Это так называемый контроль Бобби Фишера, был такой чемпион мира. Особенность в том, что в конце партии нехватка времени, а при таком контроле шахматист успевает реализовать свое преимущество."
Переможцем турніру став майстер спорта з Донецька Антон Сітніков, він набрав сім з половиною очок з дев"яти можливих. На другому місці завершив змагання міжнародний гросмайстер з Макіівки Геннадій Матюшин- в нього сім очок. Третій результат, теж сім очок, у Дмитра Міщука з Купянська. Маріуполець Андрій Головань фінішував на четвертому місці. А працівниця комбінатіу імені Ілліча Ольга Агудова показала кращий результат серед жінок.
Олександр Капустян
Просмотров: 856 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0