• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Ноябрь » 12 » Олексій Лозовий - заслужений тренер України!
Олексій Лозовий - заслужений тренер України!
17:00
Майстер спорту України з греко-римської боротьби, двократний призер чемпіонатів Європи серед кадетів , а зараз тренер дитячо-юнацької спортшколи Олімпік Олексій ЛозовИй за підготовку переможця та призерів чемпіонату світу з боротьби на поясах отримав почесне звання заслуженого тренера України. Олексій Лозовий народився у спортивній родині. Його батько Віктор Лозовий - відомий тренер з греко-римської боротьби, який виховав багато висококласних спортсменів. Олексій Лозовий теж досить вдало виступав на килимі, двічі був призером чемпіонату Європи серед кадетів. Але прикра травма завадила талановитому борцю продовжувати свою спортивну кар"єру.
В.Лозовий: "Только родился- сразу пришел в борьбу. Не с кем было оставить, мама учительница, брал с собой, он бегал по ковру, с трех лет крутил приемы. Был успешным спортсменом, в Греции выиграл Всемирные игры".
З дві тисячі третього року Олексій Лозовий працює тренером у спортршколі Олімпік. Серед його вихованців- переможці та призери чемпіонатів світу з боротьби на поясах. Молодший брат Олексія Михайло Лозовий- чемпіон світу та Європи минулого року, віце- чемпіон світу дві тисячі дев"ятого року з боротьби на поясах.
М. Лозовий - мсмк: "Я считаю, мы на правильном пути, родственные связи нам не мешают, я доволен, что у меня такие тренеры- брат и отец. Брат очень много помогает. Конфликтов у нас нет, в детстве были, а повзрослели, стали друг друга понимать".
Ще один з найуспішніших учнів Олексія Лозового- майстер спорту Дмитро Арабаджи. Він вже три роки поспіль виборює бронзові нагороди на чемпіонатах світу з боротьби на поясах.
Арабаджи - мс: "Показывает нам много новых приемов, подхожу к нему , интересуюсь. Он показывает, больше приемов знает, очень хороший тренер".
За вагомий внесок у розвиток боротьби на поясах в Україні та виховання спортсменів високого класу Олексію Лозовому присвоєно високе звання заслуженного тренера України. Сам Олексій вважає, що йому потрібно ще багато вчитися у більш досвідчених фахівців, зокрема у свого батька, який був і залишається для нього беззаперечним авторитетом.
О.Лозовий - ЗТУ: "Мечта- воспитать хотя бы двух чемпионов мира по греко-римской борбе, борьбе на поясах, сумо. Самое главное, чтобы из нашего зала выходили достойные члены нашего общества."

Просмотров: 1233 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0