• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Декабрь » 10 » Кубок України з греко- римської боротьби
Кубок України з греко- римської боротьби
17:48
У спортивному комплексі Новатор сьогодні завершився Кубок України з греко- римської боротьби серед молоді. У змаганнях взяли участь майже дві сотні спортсменів з усієї краіни. Вік учасників - до двадцяти років і змагались вони у восьми вагових категоріях.
Чемпіон світу тисяча дев"ятсот дев"яносто п"ятого року, заслужений майстер спорту Рустам Аджи нині є головним тренером молодіжної збірної України. Тому на цих змаганнях він досить уважно придивлявся до кандидатоів у свою команду: "Ребята показывают достойную борьбу, не могу оторваться. Схватки очень интересные. Ребята подготовлены и физически и технически. От СК Азовмаш участвуют 20 спортсменов, Фесенко - перспективный, бронзовый призер чемпионата Европы этого года".
Сам Максим Фесенко, який виступав на цьому турнирі у ваговій категорії до дев"яносто шести кілограмів, дуже ретельно готується до кожного поєдинку, аналізує дії своії можливих суперників разом із тренером Артемом Узуном. Ці змагання Максим розпочав з двох переконливих перемог.
Максим Фесенко - мс: "Главное - придерживаюсь критериев, настраиваюсь на схватку, морально себя готовлю, надо знать слабые места соперников. Рассчитываю на борьбу в партере, у меня небольшая травма позвоночника".
Максим Фесенко виправдав сподівання Рустама Аджи і став переможцем Кубку України серед молоді. В активі маріупольських борців також одна срібна медаль, ії завоював Артем Петров у категорії до ста двадцяти кілограмів. Його кумир у спорті-триразовий олімпійський чемпіон з Росії Олександр Карелін.
Артем Петров - мс: "У нас был двухнедельный сбор в Новаторе, много сил и труда приложил. Есть достойные соперники. Мечта- поехать на Олимпиаду в Лондон, хочу быть похожим на Карелина, дай Бог ему здоровья".
Ще п"ять маріупрольських борців зайняли треті місця на цих змаганнях. Це Сергій Матросов, Роман Смирнов, Дмитро Косенок, Артур Мелконян та Павло Курцеба. У командному заліку спортсмени Донецької області зайняли перше місце.

Просмотров: 1030 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0