• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 1 » Дитячий міні-футбол
Дитячий міні-футбол
17:31
В фізкультурно-оздоровчому комплексі комбінату імені Ілліча завершився п"ятий традиційний осінній турнір з міні-футболу серед дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання. Дванадцять команд вели боротьбу за перемогу, а перше місце зайняли юні футболісти інтернату номер два. На попередньому етапі у змаганнях виступали дванадцять команд, а у фінальному турнірі їх залишилося лише три кращих. Це футболісти дитячо-юнацьких клубів Маяк, Супутник та команда інтернату номер два.
В. Крикота - працівник МЦПР: "Эти все команды всегда у нас в финале, только меняются местами. Традиционно спорткомитет дал призы, спонсоры не порадовали. Проведем Рождественский турнир в январе, будут увлекательные игры."
Так сталося, що доля всього турніру вирішувалася у останньому поєдинку, в якому зустрілися команди Маяк та Супутник. ПрограючИ по ходу матчу з рахунком нуль:два, хлопці клубу Маяк спромоглися не тільки зрівняти рахунок, а й виграти з результатом п"ять:три. У складі переможців, яких готував до турніру Валерій Неплюхін, двома голами відзначився Олег Денисов.
О. Денисов: "Валерий Валентинович нас тренирует, готовились хорошо, вчера три игры выиграли, сегодня одну проиграли. 4 года занимаюсь футболом, нравится очень сильно."
У кожного з трьох фіналістів, за підсумками змагань, було по одній перемозі та одній поразці. Тому знадобилося рахувати різницю забитих та пропущених м"ячів. Кращою ця різниця виявилася у футболістів другого інтернату, які і стали переможцями турніру.
Сугаков - капітан Інтера: "Всегда тренируемся на школьном поле, дружная у нас команда. Я играю с 2007 года, могу выделить Гайтана, Игнатенко, Евчука Даниила."
Друге призове місце посіли футболісти клубу Супутник. На третьому - команда Маяк, гравець якої Олег Денисов став кращим бомбардиром турніру - він забив аж вісім голів.
Олександр Капустян
Просмотров: 866 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0