• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Ноябрь » 1 » Чемпіонат міста з боксу
Чемпіонат міста з боксу
17:29
Чемпіонат Маріуполя з боксу, який проходив у спортзалі міського спортивного комплексу Азовець, приніс вагомий успіх боксерам спортивного клубу Іллічівець. На їх рахунку тринадцять золотих, три срібних та п"ять бронзових нагород.
У чемпіонаті міста взяли участь понад сто майстрів шкіряної рукавички. Наймолодшим учасникам змагань ледве виповнилося десять років. За подіями на ринзі уважно стежив відомий маріупольський боксер - професіонал, п"ятиразовий чемпіон Європи, заслужений майстер спорту Олександр Гуров.
О. Гуров: "Есть очень перспективные боксеры, когда-то я и здесь дрался в юниорах, сейчас новые перспективные боксеры есть."
У ваговій категорії до п’ятдесяти двох кілограмів у фіналі тринадцятирічний боксер спортклубу Іллічівець Амір Насібов зустрівся з Борисом Алькасаном зі спортшколи Лідер. Захоплюючий поєдинок завершився перемогою іллічівця за очками, отже Амір Насібов- чемпіон Маріуполя дві тисячі десятого року: "Я рассчитывал в первом раунде провести разведку, узнать, что хочет противник, во втором раунде работал вторым номером. Пропустил пару ударов, а противник большинство моих."
А у категорії до п’ятдесяти п"яти кілограмів на ринзі зійшлися два іллічівських боксери. Це Владислав Дмитриєнко, якого тренує Володимир Смирнов, та Іван Тимченко, якого готував до змагань Сергій Алістратов. Більш досвідчений Дмитриєнко здобув перемогу у цьому фінальному поєдинку і отримав золоту медаль чемпіона.
В. Дмитриєнко: "Тимченко знаю, боксировал с ним два года назад, выиграл за явным преимуществом. Сегодня явно победить не получилось, но уверенно выиграл по очкам."
Взагалі боксери спортклубу Іллічівець на цьому чемпіонаті здобули дванадцять перших місць, крім того у їх скарбничці три срібних та п"ять бронзових нагород. Готували їх до цих змагань тренери Володимир Смирнов та Сергій Алістратов.
В. Смирнов: " Вместе с Сергеем Михайловичем в финал у нас вышло 12 человек, только Туру проиграл, остальные здорово выступили, смена Силлаху растет. С помощью комбината мы сможем давать результат."
Олександр Капустян
Просмотров: 855 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0