• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Январь » 28
Фінал міських змагань "Ігри чемпіонів" серед учнів маріупольських загальноосвітніх шкіл, який відбувся у спортзалі школи номер шістдесят пять, зібрав чотири кращи команди Маріуполя. Переможець цих стартів отримав путівку на обласні змагання , які відбудуться у Макіівці.
На старт фінальних змагань "Ігри чемпіонів" вийшли чотири переможця районих змагань- команди сорок сьомої, п"ятої, п"ятдесят четвертої та шістдесят п"ятої шкіл. У складі кожної з команд сім учасників- чотири хлопця та три дівчини.
Баліхін - УО: "Самая острая борьба была в Жовтневом районе, там 9 команд. Была серьезная борьба, первенство оспаривали 3 команды, они были лидерами."
Організатори стартів запропонували командам- учасницям три вправи- так звану стоножку, вибивання м"ячем суперника та естафету з елементами баскетболу. У першій вправі-стоножці- була запекла боротьба, не все учням вдавалося, але вони намагалися виконати цю вправу якнайкраще. Перше місце тут посіла команда
Возний - ОШ-5: ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.01.2011

Маріупольські майстри таеквондо провели перші у цьому році міські змагання. В них взяли участь понад сто сорок спортсменів секції таеквондо спортклубу Іллічівець. Турнір став відбірковим до майбутніх всеукраїнських та міжнародних змагань.
У змаганнях, які проходили у спортзалі палацу культури Металургів на двох килимах, так званих даянах, виступали спортсмени чотирьох вікових категорій.
Мартинов - голова федерації: "2010-2011 учебный год у нас удачный, много пришло молодых спортсменов, 6-7, 8-10 лет, группы хорошо укомплектованы. Цели для начинающих- почувствовать, что такое соревнования, окунуться в эту жизнь."
Дев"ятирічний Олександр Бакланов вже встиг стати срібним призером минулорічного Кубка України. Цей турнір він розпочав з перемоги над Максимом Ахметовим за очками з рахунком чотири:нуль. Олександр каже, що готувався до цих змагань серйозно: "Мы отрабатывали всякие тактики, потом учились, чтобы не отходить назад и чтобы противник растерялся и потом начинать ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.01.2011

В місті Антрацит Луганскої області на міжнародному турнірі з більярду "Відкритий Кубок Донбасу" вдало виступив маріуполець, чемпіон України минулого року, майстер спорту Олександр Бедьовка. Крім нього від нашого міста у змаганнях виступали ще два спортсмени.
У змаганнях з руського більярду у розділі " Комбінована піраміда" виступали сорок дев"ять учасників з п"яти країн- Росії, Вірменії, України, Молдови та Азербайджану.
В. Бандура - гол суддя змагань: "На этом турнире приглашены чемпионы мира, Европы, своих стран по бильярду. Из них три мастера спорта международного класса. 15 мс, 10 кмс и 5 юношей до 15 лет."
Разом з Олександром Бедьовкою від Маріуполя грали чемпіон нашого міста та Донецької області серед юнаків чотирнадцятирічний Валерій Каракай та Сергій Демерджи, обидва першоразрядники. Чемпіон України, майстер спорту Олександр Бедьовка розпочав змагання з п"яти перемог поспіль.
В. Бандура: "В шестой встретился с многократным чемпионом Украины, серебрян ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.01.2011

У критому спортивному комплексі, що на проспекті Нахімова, пройшов товариський матч між Іллічівцем-два та чемпіоном Донецької області серед аматорів - командою Авангард з Краматорська. З
Перший тайм зустрічі, яка проходила на штучному газоні спорткомплекса Іллічівець, приніс перевагу гостям- краматорській команді. Арбітр матчу помітив порушення правил футболістом Іллічівця-два у своєму штрафному майданчику і призначив пенальті, який реалізував Олег Шевченко- нуль:один. І після перерви гра проходила у рівній боротьбі, намагалися змінити рахунок обидва суперника, але більш пощастило господарям поля. Кращий бомбардир маріупольскої команди у першості України нападник Дмитро Гунченко вразив ворота Авангарда- один:один. Цей результат і став остаточним.
Шевченко - тренер Авангарда: "Первая у нас контрольная игра, особых тактических заданий не было, хотел посмотреть, как ребята понимают игру. Задачу на игру выполнили. Этот сбор у нас ознакомительный, смотрим новичков."
Гол ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.01.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0