• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Январь » 20
Сім золотих медалей вибороли маріупольські борці греко- римського стиля у Харкові на всеукраїнському турнірі на призи відомого тренера В"ячеслава Жменько. А взагалі вони завоювали на цих змаганнях п"ятнадцять нагород.
У Харкові на другому всеукраїнському турнірі на призи заслуженого тренера України В"ячеслава Жменько виступали представники п"ятнадцяти областей країни. Здобуток маріупольских борців зі спортивної дитячо- юнацької школи олімпійського резерву імені Геннадія Узуна- сім золотих, три срібних та п"ять бронзових медалей.
Лозовий - тренер: "Довольно успешно выступили. Соревнования явились подготовкой к будущим первенствам Украины, проводимых по двум возрастным категориям- по старшим юношам, и по младшим."
Артем Суровягін боровся на цьому турнірі у ваговій категорії до шістдесяти дев"яти кілограмів. Він одержав на харківському килимі п"ять перемог поспіль і отримав золоту нагороду.
А. Суровягін - борець: "В полуфинале одержал победу на туше у соперника ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.01.2011

У Краматорську відбувся чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу. Від маріупольскої міської федерації у ньому взяли участь чотири спортсмени.
У чемпіонаті Донецької області, який проходив у Краматорську, виступали понад сто майстрів пауерліфтингу. Від Маріуполя за перемогу змагались три спортсмени клубу "Геркулес". Кандидат у майстри спорту Олег Калашніков у ваговій категорії до дев"яносто трьох кілограмів у останній вправі- тязі- підійшов до ваги двісті сімдесят два кілограми, яка гарантувала йому перше місце у триборстві. Але судді за сумнівних підстав не зарахували цей підхід.
О. Калашніков - кмс: "Судья дает отмашку опускать снаряд. Когда я его опускал, от колен я его выронил, просто бросил. Тем самым подход был не засчитан. ) Якби судді цю вагу зарахували, у Олега Калашнікова був би у триборстві кращий результат- сімсот тридцять два кілограми. Крім тяги до цього результату входять присядки зі штангою вагою двісті сімдесят п"ять кілограмів, та жим лежачи ваги сто в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.01.2011

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0