• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2011 » Январь » 28 » "Ігри чемпіонів"
"Ігри чемпіонів"
13:26
Фінал міських змагань "Ігри чемпіонів" серед учнів маріупольських загальноосвітніх шкіл, який відбувся у спортзалі школи номер шістдесят пять, зібрав чотири кращи команди Маріуполя. Переможець цих стартів отримав путівку на обласні змагання , які відбудуться у Макіівці.
На старт фінальних змагань "Ігри чемпіонів" вийшли чотири переможця районих змагань- команди сорок сьомої, п"ятої, п"ятдесят четвертої та шістдесят п"ятої шкіл. У складі кожної з команд сім учасників- чотири хлопця та три дівчини.
Баліхін - УО: "Самая острая борьба была в Жовтневом районе, там 9 команд. Была серьезная борьба, первенство оспаривали 3 команды, они были лидерами."
Організатори стартів запропонували командам- учасницям три вправи- так звану стоножку, вибивання м"ячем суперника та естафету з елементами баскетболу. У першій вправі-стоножці- була запекла боротьба, не все учням вдавалося, але вони намагалися виконати цю вправу якнайкраще. Перше місце тут посіла команда
Возний - ОШ-5: "Состав очень сплоченный, готовились долго, трудно было, показали хороший результат на районе и вышли в город. Мы рассчитываем на первое место, хотелось его занять и поехать на область. Время покажет."
Вибивання м"ячем краще вдалося господарям змагань- команді шістдесят п"ятої школи.
Горгола - ОШ-65: "Выбивание нам очень хорошо удается. Мы в этот раз по выбиванию заняли первое место, выбили большее количество людей, а из нашей команды выбили меньшее количество."
Естафету з елементами баскетболу виграли учні п"ятдесят четвертої школи. У командному заліку після виконання учасниками трьох вправ дві команди- п"ятої та п,їятдесят четвертої школи- набрали однакову кількість очок. І тільки після проведення додаткових змагань визначилася команда, яка виступить на обласних стартах- це команда п"ятої школи.
Олександр Капустян
Просмотров: 876 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0