• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 24
Відкритий зимовий Кубок комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік з веслування на байдарках та каное, присвячений Дню захисника Вітчизни, зібрав понад сорок майстрів цього виду спорту з Маріуполя, Запорізської та Дніпропетровської областей. Це були перші у цьому році змагання, вони проводилися на веслувальній базі на річці Кальміус. Учасники розіграшу Кубка долали дистанцію п"ять тисяч метрів, причому стартували веслувальники по черзі з інтервалом в одну хвилину. За словами тренера Олени Бурлій спортсмени скучили за офіційними стартами: "Ребята с удовольствием вышли на воду, холода прошли, надеемся плодотворно подготовиться к сезону. Мариуполь хорош тем, что есть открытая вода К нам приехали гости из Энергодара, Днепропетровска, Запорожья.".
Розповіла Олена Анатоліївна і про плани маріупольських веслувальників на сезон дві тисячі десятого року: "Желательно участвовать в чемпионате Украины, нужно ехать в Днепропетровск. Все зависит от финансирования и от помощи родителей". ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 24.02.2010

У рамках місячника патриотичного вихоівання, а також з нагоди Дня захисника Вітчизни у спортзалі дитячо- юнацького клубу "Юний лев" міського центру позашкільної роботи відбулася конкурсно- ігрова програма "Два капітани". У різноманітних конкурсах, спортивних естафетах брали участь батьки та їх діти. Чоловіки показали своїм синам, яким повинен бути солдат у армії. Хлопці намагалися в усьому походити на своїх батьків, ні в чому їм не поступатися. Доньки та матері підтримували сильну половину людства своїми концертними номерами. Всього у змаганнях взяли участь п"ятнадцять родинних пар з клубів "Восход" та "Стимул". А найкращими стали родинні дуети Шабанових, Моргай, Куприянових та Белашук.
Добавил: Portokali | Дата: 24.02.2010

У місті Могилів- Подільський відбувся перший всеукраїнський турнір з боксу, присвячений річниці виводу радянських військ з Афганістану. У змаганнях відмінно виступили представники комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік брати Василь та Едуард Рибалко. Обидва провели на турнірі по два боя, у яких здобули перемоги, і стали чемпіонами. Василь Рибалко, який виступав у ваговій категорії до шестидесяти чотирьох кілограмів, отримав також приз самого технічного боксера змагань.
Добавил: Portokali | Дата: 24.02.2010

У міській спартакіаді серед виробничих колективів фізичної культури відбулися змагання з настольного тенісу. За перемогу сперечалися лише три команди, а краще за інших виступили майстри малої ракетки зі спортивного клубу Азовсталь. У спортивному манежі, що розташований в Орджонікідзевському районі, за перемогу змагалися команди лише трьох маріупольських промислових підприємств- металургійних комбінатів імені Ілліча та Азовсталь, а також судноремонтного заводу. У минулі роки їх було більше.
Лещетний - голова ФСТ Україна: "Не участвуют сильные коллективы порта и Азовмаш, хотя внутри проводят великолепные спартакиады по двум группам. Пусть это будет на совести их руководителей, что они не смогли свое лицо показать в городе."
У складі команди комбінату імені Ілліча вже на перший рук у міських змаганнях виступають досвідчені Флюра Чеботок та Сергій Тимофеєв. Третій учасник іллічівської команди Олексій Каци з ВВО вперше захищав кольори комбінату.
Олексій Каци: "Волнение есть в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 24.02.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0