• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 24 » Веслування на байдарках та каное
Веслування на байдарках та каное
16:19
Відкритий зимовий Кубок комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік з веслування на байдарках та каное, присвячений Дню захисника Вітчизни, зібрав понад сорок майстрів цього виду спорту з Маріуполя, Запорізської та Дніпропетровської областей. Це були перші у цьому році змагання, вони проводилися на веслувальній базі на річці Кальміус. Учасники розіграшу Кубка долали дистанцію п"ять тисяч метрів, причому стартували веслувальники по черзі з інтервалом в одну хвилину. За словами тренера Олени Бурлій спортсмени скучили за офіційними стартами: "Ребята с удовольствием вышли на воду, холода прошли, надеемся плодотворно подготовиться к сезону. Мариуполь хорош тем, что есть открытая вода К нам приехали гости из Энергодара, Днепропетровска, Запорожья.".
Розповіла Олена Анатоліївна і про плани маріупольських веслувальників на сезон дві тисячі десятого року: "Желательно участвовать в чемпионате Украины, нужно ехать в Днепропетровск. Все зависит от финансирования и от помощи родителей".
Майстер спорту України Олена Герасимова, провідна маріупольська веслувальниця, чемпіонка України, учасниця міжнародних змагань перед цим стартом була у доброму настрої: "Наконец- то дождались теплой погоды, зима отпустила. Весело, приятно брать в руки весла, разгонять байдарку. Дистанция 5000 метров любимая, я стайер, у меня это заложено в крови от мамы и папы".
А Сергій Кайстренко, вихованець тренерів Зої Венгер та Олександра Конькова, якому чотирнадцять років, знаходиться на початку свого спортивного шляху. На цих змаганнях Сергій подолав п"ять кілометрів за двадцять пять хвилин та п"ятдесят вісім секунд. Його найближчі плани- взяти участь у чемпіонаті України та вибороти там призове місце..
Сергій Кайстренко: "Всю зиму занимались в спортзале, пару недель назад вышли на воду. Грести нормально, лавное держать темп. Мог пройти быстрее, на тренировках время было хуже".
Абсолютно кращий результат показав маіруполець Дмитро Глотов-двадцять хвилин та сорок три секунди. Другий результат- у Олени Герасимової, на третьому місці- Денис Давидов з Енергодару.


Просмотров: 990 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/2 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0