• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 09
На змаганнях відкритого Кубка Європи з таеквондо, які проходили у Харкові, спортсмени спортклубу Іллічівець вибороли дві золотих, дві срібних та стількі ж бронзових медалей. Переможцями у спарінгах стали Кирило Горбатюк та Дмитро Яньшин.
У Харкові виступали одинадцять майстрів таеквондо зі спортклубу Іллічівець. А взагалі у змаганнях взяли участь більш ніж шістьсот спортсменів віком від восьми до тринадцяти років з Росії, Білорусі та України. Здобутком іллічівців стали шість нагород.
Богданов: "Это наш самый главный турнир, собираем все силы. Выше уровня на Украине ещё не было. Привезли 6 наград, за это нас поощрили. Лысак предоставил велотренажеры для пользования. Спасибо за душевую, у нас теплый зал с душем".
Серед спортсменів восьми- дев"яти років у фінальному двобої у категорії до тридцяти шести кілограмів зійшлися два іллічівця- Кирило Горбатюк та Борис Коломоець. Але перемогу здобув саме Кирило, який до того ж отримав і бронзову медаль у формальних вправах.
Ки ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.02.2010

Футболісти Іллічівця, які продовжують готуватися до весняної частини чемпіонату України на полях Туреччини, провели черговий товариський поєдинок. Суперником маріупольців була російська команда "Крылья Советов" з Самари, яка у минулому році посіла десяте місце у чемпіонаті Росії. Наприкінці першої половини гри на сорок третій хвилині центральний захисник Іллічівця Ігор ЧУчман підключився до атаки і забив гол- один:нуль. Але в середині другої половини зустрічі нападник російського клубу БабА АдамУ рахунок зрівняв. Результат один:один так і не змінився до фінального свистка.
Та як стало відомо на підготовчому зборі в Анталії був скасований товариський поєдинок між «Ілічівцем» та харківською командою «Геліос». Причиною відміни матчу стали складні погодні умови на середземноморському узбережжі Туреччини. Вже декілька днів у Анталії та її околицях не припиняються сильні дощі. Після зустрічі з "Геліосом" в маріупольців залишалася всього одна контрольна гра 12 лютого.
Добавил: Portokali | Дата: 09.02.2010

У восьмому розіграші Кубка Маріуполя з міні-футболу визначилися фіналісти. Це дві команди, які представляють комбінат імені Ілліча- Прометей цеху ремонта металургійних печей та Титан киснево-конвертерного цеху, вони перемогли у півфінальних поєдинках. Володар почесного трофея стане відомий десятого лютого.
У першому півфіналі за перемогу сперчалися дві іллічівські команди- Прометей цеху ремонту металургійних печей та друга команда Титану з киснево-конвертерного цеху. Перший гол у зустрічі забили конвертерщики- за Титан-два відзначився Олександр Варава. Але ще до перерви Володимир Омельчук- один з найкращих у складі Прометея- рахунок зрівняв-один:один. У другому таймі той же Володимир Омельчук другий раз вразив ворота Титана- два. Врятував конвертерщиків від поразки Костянтин Алексєєв- два:два, з таким результатом закінчився основний час зустрічі. Для того, щоб виявити переможця, були призначені додаткові п"ять хвилин. Саме в цей час Володимир Кисіль приніс перемогу Прометею- три:д ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.02.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0