• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 9 » 10 лютого визначаться фіналісти розіграшу Кубку Маріуполя з міні-футболу
10 лютого визначаться фіналісти розіграшу Кубку Маріуполя з міні-футболу
17:51
У восьмому розіграші Кубка Маріуполя з міні-футболу визначилися фіналісти. Це дві команди, які представляють комбінат імені Ілліча- Прометей цеху ремонта металургійних печей та Титан киснево-конвертерного цеху, вони перемогли у півфінальних поєдинках. Володар почесного трофея стане відомий десятого лютого.
У першому півфіналі за перемогу сперчалися дві іллічівські команди- Прометей цеху ремонту металургійних печей та друга команда Титану з киснево-конвертерного цеху. Перший гол у зустрічі забили конвертерщики- за Титан-два відзначився Олександр Варава. Але ще до перерви Володимир Омельчук- один з найкращих у складі Прометея- рахунок зрівняв-один:один. У другому таймі той же Володимир Омельчук другий раз вразив ворота Титана- два. Врятував конвертерщиків від поразки Костянтин Алексєєв- два:два, з таким результатом закінчився основний час зустрічі. Для того, щоб виявити переможця, були призначені додаткові п"ять хвилин. Саме в цей час Володимир Кисіль приніс перемогу Прометею- три:два.
Володимир Омельчук: "У нас сегодня задача была выиграть, мы этого добились. Сыграли хорошо и в обороне. Без ошибок не бывает."
Тренер Прометея Володимир Армяновський відзначив змістовну гру суперника своєї команди: "Очень много молодых ребят, они хотели доказать, что они в Титане не так просто. Амбиции их сыграли".
Команда Прометей вийшла у фінал восьмого розіграшу кубка Маріуполя з міні-футболу, а Титан- два буде боротися за третє місце.
В. Армяновський: "За счет настроя, бойцовских качеств выиграли. Хотелось бы в финале сыграть с первым Титаном. Вратарь наш сыграл надежно и в целом вся команда. Все сыграли достойно".
У другому півфіналі перший склад Титану впевнено переміг футболістів Водоканальця з рахунком десять:чотири. Таким чином у фіналі завтра у спортзалі ПДТУ зустрінуться Прометей та Титан. А за третє місце посперечаються Водоканалець та Титан-два. 
Просмотров: 856 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0