• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 11
У другому турі чемпіонату України з водного поло, який триває у плавальному басейні Нептун, зіграні три поєдинки. Ватерполісти БМК Харків з перевагою в один м"яч виграли у збірної Тбілісі- дев"ять:вісім. Студенти дніпропетровського національного університету програли команді з Мінська- два:сімнадцять. А зустріч двох харківських команд принесла перемогу клубу БМК над спортсменами політехнічного університету з рахунком десять:сім. Іллічівець свій другий матч у цьому турі проведе з командою ВК Київ.
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2010

У суботу тринадцятого лютого у критому спорткомплексі Іллічівець відбудеться футбольний матч за Суперкубок комбінату імені Ілліча. На поле зі штучним покриттям зустрінуться чемпіон комбінату та володар Кубка профкому минулого року команда Титан киснево-конвертерного цеху та футболісти Прометея з цеху ремонта металургійних печей, які є срібними призерами чемпіонату комбінату та фіналістами розіграшу Кубка профкому. Згідно з регламентом гра триватиме два тайми по сорок п"ять хвилин. У разі нічийного результату суперники виконають післяматчеві пенальті.
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2010

У першості Маріуполя з важкої атлетики серед молоді віком до двадцяти років виступили тридцять шість спортсменів зі спортивного клубу Богатир та комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік. Вони визначали переможців у десяти вагових категоріях.
Тридцять шість атлетів віком до двадцяти років сперечалися за перемогу у десяти вагових категоріях. Ці змагання стали відбірковими до обласних стартів.
Аленін - ЗТУ: "Ребята в этом году соревнуются впервые. В прошлом году было мало стартов- кризис. Сегодня ребята прибавили в результатах, готовимся к чемпионату области".
Прикрасою змагань стала дуель між двома важковаговиками, які виступають у категорії понад сто п"ять кілограмів. Це п"ятнадцятирічний Микола Марухненко зі спортшколи Атлетік та Андрій Іщенко- спортклуб Богатир, який на рік молодше.
Шведов: "Это молодые, перспективные ребята, друг друга подстегивают, стимулируют рост результатов"
Микола Марухненко та Андрій Іщенко -найсильніші у Донецькій області у свої ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2010

Черговий товариський поєдинок у рамках підготовки до весняної частини сезону зіграли молодіжний склад ФК Іллічіевць та друга команда клубу. Гра проходила у спорткомплексі Іллічівець і принесла перемогу з великим рахунком Іллічівцю-два, у складі якого одним з кращих на полі був вихованець маріупольського футболу двадцятирічний Вадим Салатін. Минулий сезон Вадим провів у Чехії, де зіграв за клуб Оломоуц одинадцять матчів, а до цього він виступав у Іллічівці, причому провів за маріупольську команду вісім поєдинків у елітному дивізіоні. У цій зустрічі Вадим Салатін забив перший гол на двадцять четвертій хвилині. Після перерви Джимшер Гіоргобіані та Артем Сикульський ще двічі вразили ворота молодіжної команди. Остаточний рахунок три:нуль на користь Іллічівця-два.
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2010

У плавальному басейні Нептун стартував другий тур відкритого чемпіонату України з водного поло. Багаторазовий чемпіон країни та лідер нинішнього турніру Іллічівець у першому матчі зустрівся з ватерполістами дніпропетровського національного університету.
Чемпіон та лідер нинішніх змагань Іллічівець розпочав другий тур поєдинком з командою дніпропетровського національного університету. Гості не змогли вчинити гідний опір маріупольській команді і вже перший період завершився з рахунком п"ять:нуль на користь Іллічівця. У подальшому перевага господарів басейну стрімко зростала і у підсумку досягла різниці у вісімнадцять м"ячів- двадцять два : чотири.
Бабаєнко - гравець Іллічівця: "Перед зрителями дома хочется выступить хорошо. Подготовка была хорошая, был сбор в Словакии , играли там с местными командами. Игра была нормальная, спешили иногда"
У складі переможців по чотири голи у ворота дніпропетровської команди закинули Володимир Войтенко, Євген Обединський та Ігор Піперко. < ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 11.02.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0