• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 01
На відміну від головної команди, молодіжний склад футбольного клубу Іллічівець та друга команда готуються до весняної частини сезона у Маріуполі. Зустріч поміж ними відбулася у критому спортивому комплексі Іллічівець на полі зі штучним покриттям і принесла нічию нуль:нуль. За словами головного тренера Іллічівця- два Юрія КЕрмана, він задіяв у цьому матчі майже два склада гравців, серед них і п"ять футболістів, які знаходилися на оглядинах. За рішенням тренерського штабу лише один з них залишиться надалі у Маріуполі. Також до тренувань з другою маріупольською командою залучений нападник з міста Коростень Віталій МузИка. Свій наступний товариський поєдинок Іллічівець- два проведе завтра з командою Олком з Мелітополя.
Добавил: Portokali | Дата: 01.02.2010

Футболісти Іллічівця, які перебувають на тренувальному зборі у Туреччині, зіграли ще два товариських поєдинка. Молоді гравці команди зустрілися з абхазським клубом "Гагри", який виступає у чемпіонаті Грузії. У першій половині зустрічі суперники грали під сильним дощем. На тридцять третій хвилині матчу маріупольська команда пропустила гол- нуль:один. Наприкінці поєдинка футболісти клуба " Гагри" ще двічі вразили ворота Іллічвця. Остаточний рахунок три:нуль на користь абхазської команди. А основний склад маріупольців програв південно-корейському клубу "Йонсі" з рахунком нуль:один.
Добавил: Portokali | Дата: 01.02.2010

А у восьмому розіграші Кубка Маріуполя з міні-футболу, у якому бере участь двадцять одна команда, визначилися учасники плей- оф. Третього лютого у чвертьфіналі зіграють вісім кращих колективів, серед них і представники групи Б Прометей та "Добро і воля- один", які на попередньому етапі провели цікавий, результативний поєдинок за перше місце у групі.

Перед матчем команд "Добро і воля-один" та Прометей суперники мали однакову кількість очок- по дванадцять. Отже це була гра за перше місце у групі Б. Їі початок залишився за командою Прометей цеху ремонта металургійних печей комбінату імені Ілліча - три:нуль, у складі якої відзначилися Сергій Бабаков, Іван Ісаєв та Олексій Булгаков.
Але по перерві усе змінилося. Команда "Добро і воля-один" випустила замість воротаря польового гравця, що дозволяється правилами, і перейшла до рішучих дій. Майже за декілька хвилин футболісти з селища Мелекіно зрівняли рахунок- три:три. Далі пішла боротьба на рівних, у якій у підсумку більш пощас ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.02.2010

У місті Слав'янськ відбувся чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат віком чотринадцять-шістнадцять років. У складі участників змагань були і спортсмени маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Атлетік". На їх рахунку три нагороди- дві срібних та одна бронзова медалі. Друге місце на чемпіонаті зайняли Катерина ЧертИл у ваговій категорії до сорока восьми кілограмів та Андрій СнИткін серед дзюдоістів вагою до восьмидесяти одного кілограму. А бронзова медаль в активі Михайла ШИшина - категорія до п"ятидесяти п"яти кілограмів.
Добавил: Portokali | Дата: 01.02.2010

А у маріупольських майстрів ушу на чемпіонаті України серед молоді, який відбувся у Броварах, два других та чотири третіх місця. Двічі срібними нагородами відзначили Катерину ЗабЄліну. А у командному заліку збірна Донецької області, у складі якої виступали і одинадцять маріупольців, посіла четверте місце.
На цьому чемпіонаті виступали спортсмени віком від дев"яти до дев"ятнадцяти років. Вони були розподілені на три вікових групи. Від Маріуполя у складі збірної Донецької області за перемогу змагалися одинадцять юних майстрів ушу. Їх підсумковий здобуток- дві срібних та чотири бронзових медалі.
Катерина Забєліна у Броварах завоювала дві срібні нагороди. Вона показала другий результат у вправах з шаблею та без зброї.
Бронзові медалі серед маріупольців вибороли Валерія Мясникова, Антон Коломиєць, Артем Волков та Вікторія Булигіна. Валерія Мясникова, яка виступала серед спортсменів віком дев"ять-дванадцять років, стали призеркою змагань у вправах з палицею.
Збірна Донець ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.02.2010

У Запоріжжі завершився міжнародний турнур з греко-римської боротьби. На ньому вдвало виступили спортсмени спеціалізованої дитячо- юнацької школи олімпійського резерву Олімпік. На рахунку маріупольських борців одна золота, дві срібних та дві бронзових нагороди. Всі подробиці в сюжеті.
Блок Греко-римська боротьба , автор Капустян , оператор Нурбердиев
У Запоріжжі відбувся п"ятнадцятий міжнародний турнір пам"яті майстра спорту СРСР Євгена Трухіна. У змаганняїх взяли участь сто п"ятдесят борців віком до двадцяти років з України, Білорусі та Азербайджану. Чемпіони турніру визначалися у восьми вагових категоріях.
Чемпіоном турниру у ваговій категорії до восьмидесяти чотирьох кілограмів став маріуполець Артур Мелконян. Срібні нагороди вибороли Сергій Воронов та Роман Смирнов. Роман провів у Запоріжжі чотири поєдинки, три з яких виграв. А у фіналі зустрівся з борцем з Азербайджану.
Дві бронзові нагороди вибороли Дмитро Харін та Сабір Сабіров. Дмитро Харін виступав у ваговій ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 01.02.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0