• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 16
Баскетболісти п"ятдесят шостої загальноосвітньої школи з Орджонікідзевського району стали переможцями першості міста серед шкіл. У фінальному матчі підопічні викладача Геннадія Іванченка впевнено виграли у суперників з п"ятнадцятої школи.
У цьогорічній першості змагання розпочалися з попереднього етапу. У фінал вийшли десять кращих команд, які далі за системою плей-оф визначали переможця та призерів турніру.
Баліхін: "Те игры, которые прошли с участием 46 команд, свыше 700 учащихся- наше достижение Показались те команды, которые раньше были незаметны, 15 школа, 4, горлицей".
У матчі за третє місце зустрілись команди третьої та четвертої шкіл. Гра видалася результативною і принесла успіх баскетболістам третьої загальноосвітньої школи Жовтневого району з рахунком тридцять шість на двадцять пять. Одним з тих, хто здобував цю перемогу, був і тринадцятий номер команди Артем Кривцов: "В этом году нам учителя помогали тренироваться. Играли уверенно, все получалось. Моя мечта- ч ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.02.2010

Маріупольські волейболісти віком шістнадцять- сімнадцять років взяли участь у п"ятнадцятому меморіалі пам"яті відомого спортсмена, колишнього капітана збірної СРСР Андрія Кузнецова, який відбувся у Полтаві. У змаганнях виступали п"ятнадцять команд з Росії, Білорусі, Німеччини та України. На попередньому етапі маріупольська команда поступилася волейболістам з Хмельницької області, харківського Локомотива і команді міста Гродно та перемогла белгородських спортсменів. У матчах за сьоме- одинадцяте місця підопічні Олександра Вертеля з однаковим рахунком три:нуль перемогли команди Запоріжжя та Енергодару і посіли підсумкове сьоме місце. А переможцями турніру стали волейболісти з Полтави.
Добавил: Portokali | Дата: 16.02.2010

В легкоатлетичному манежі пройшов чемпіонат Маріуполя з легкої атлетики серед ветеранів. У змаганнях взяли участь майже сорок спортсменів віком від тридцяти одного до вісімдесяти п"яти років. За результатами цих стартів кращі маріупольські легкоатлети отримають шанс проявити себе на всеукраїнському рівні.
Перед початком змагань за високі досягнення у спорті та пропаганду фізичної культури найстарший участник чемпионату, голова клубу любителів бігу Маяк Фарваз Алєєв , якому у цьому році виповнюється вісімдесят п"ять років, отримав подяку міського голови.
Фарваз Алєєв : "За всю свою жизнь я пробежал два марафона по 42 км, а так бегаю по 20, 10 км, сейчас по 5, продолжаю преодолевать эти дистанции. Я круглогодично занимаюсь, посещаю спортгородок Маркохима, тренируюсь".
На цих змаганнях Фарваз Алєєв пробіг дві дистанції- двісті та чотириста метрів. Ще одна представниця клубу Маяк Ірина Пеліпас перемогла у забігу на шістдесят метрів, ії результат десять і дві десятих секунди. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.02.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0