• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 16 » Легка атлетика: ветерани
Легка атлетика: ветерани
17:36
В легкоатлетичному манежі пройшов чемпіонат Маріуполя з легкої атлетики серед ветеранів. У змаганнях взяли участь майже сорок спортсменів віком від тридцяти одного до вісімдесяти п"яти років. За результатами цих стартів кращі маріупольські легкоатлети отримають шанс проявити себе на всеукраїнському рівні.
Перед початком змагань за високі досягнення у спорті та пропаганду фізичної культури найстарший участник чемпионату, голова клубу любителів бігу Маяк Фарваз Алєєв , якому у цьому році виповнюється вісімдесят п"ять років, отримав подяку міського голови.
Фарваз Алєєв : "За всю свою жизнь я пробежал два марафона по 42 км, а так бегаю по 20, 10 км, сейчас по 5, продолжаю преодолевать эти дистанции. Я круглогодично занимаюсь, посещаю спортгородок Маркохима, тренируюсь".
На цих змаганнях Фарваз Алєєв пробіг дві дистанції- двісті та чотириста метрів. Ще одна представниця клубу Маяк Ірина Пеліпас перемогла у забігу на шістдесят метрів, ії результат десять і дві десятих секунди. А у штовханні ядра у Ірини третій показник серед усіх вікових категорій.
Ірина Пеліпас: "Я спортом занималась с молодости, ещё в техникуме. Потом прервалось. Сейчас на лыжах катаюсь, плаваю. Легкая атлетика- любимый вид. Занимаемся на стадионе Ильичевец, спасибо, что разрешили там тренироваться".
У чоловіків кращий результат на шістдесят метрів показав Руслан Криницький, якому тридцять один рік. Анатолій Васильченко тут третіій, але легкоатлет, якому вже за сімдесят, відзначився також у стрибках у довжину та потрійному стрибку. А у жінок чемпіонка України Олександра Шаповал у віковій категорії до шестидесяти років показала результат вісім метрів сорок сантиметрів, в неї перше місце.
Шкарпов - гол. суддя: "Сейчас идет отбор за попадание в сборную области для участия в кубке Украины в Киеве, а отттуда на чемпионат мира в Канаду. --Есть шансы у мариупольцев поехать в Канаду?- Есть, но те, кто может туда попасть, сегодня не участвуют."


Просмотров: 1047 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 3.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0