• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 03
А в управлінні з фізичної культури та спорту відбулося урочисте вручення посвідчення майстра спорту України з ушу Ганні ТерЕщенко. Вручив посвідчення спортсменці головний тренер збірної команди Донецької області Віталій БОлдирев. Ганна Терещенко вісім років займається ушу, вона - бронзовий призер чемпіонату світу дві тисячі сьомого року та дворазова чемпіонка Європи дві тисячі восьмого року. Зараз спортсменка готується до наступного чемпіонату Європи.
Добавил: Portokali | Дата: 03.02.2010

У легкоатлетичному манежі, що розташован у Орджонікідзевському районі, завершилася першість Маріуполя з легкої атлетики серед дитячо- юнацьких спортивних шкіл. У змаганнях взяли участь понад сто легкоатлетів у двох вікових категоріях. А командну перемогу святкували представники четвертої спортшколи міського управління освіти.
Блок Легка атлетика , автор Капустян , оператор Бабич
У легкоатлетичному манежі сто шістнадцять юнаків та дівчат сперечалися за перемогу у двох вікових групах- чотирнадцять-п"ятнадцять та шістнадцять- сімнадцять років. У змаганнях взяли участь чотири маріупольських спортшколи- спортклубів Іллічівець, Азовмаш, Лідер торговельного порту та четверта спортшкола міського управління освіти.
Наталія Антипенко тренує легкоатлетів спортшколи Іллічівець. На цих змаганнях ії вихованці виступали у неповному складі, у кількості лише десять спортсменів.
ка спортшколи Іллічівець Ольга Вальчук у старшій віковій групі двічі святкувала перемогу. Вона дальше за і ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.02.2010

А боксери спортивного клубу Іллічівець готуються до наступних змагань. Для майстра спорту міжнародного класу Олексія СивкО це буде чемпіонат України у Сумах. А іллічівські майстри шкіряної рукавички віком молодше, вже на початку лютого візьмуть участь у першості Донецької області, що пройде у Артемівську.
Блок Бокс Іллічівець , автор Капустян , оператор Ребристый
Маріупольський бокс має давні славетні традиції. Але останнім часом на дорослому рівні успіхі обходять стороною боксерів нашого міста. Хто продовжить переможну естафету Ісмаіла Сіллаха, Олега Кірюхіна, Олександра Гурова на разі невідомо. З боксерських центрів Маріуполя найбільш оптимістична сітуація складається у боксерському клубі Іллічівець, який відчуває суттєву допомогу почесного президента міської федерації боксу, начальника УГХТ комбінату імені Ілліча Юрія Тернавського та заступника генералього директора комбінату Валерія Меркулова.

Чемпіонат України серед дорослих відбудеться у Сумах у серЕдині лютого. Мар ... Читать дальше »

Добавил: Portokali | Дата: 03.02.2010

Представниця спортивного клубу Іллічівець, майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка України з марафонського плавання Ольга БЄрєснєва взяла участь у змаганнях Кубка світу , які відбулися у Бразилії. Марафонський заплив на дистанції десять тисяч метрів прохОдив біля узбережжя в Атлантичного океану поблизу міста САнтос. За перемогу сперечалися сорок шість плавців. Перше місце зайняла спортсменка з Бразилії, на другому фінішувала олімпійська чемпіонка з Росії Лариса Ільченко. У Ольги БЄрєснєвої досить високе восьме місце, на думку фахівців це можна вважати за безперечний успіх.
Добавил: Portokali | Дата: 03.02.2010

У першому матчі розіграша Кубка Суперліги з баскетболу серед чоловічих команд Азовмаш на своєму майданчику зустрічався з МБК Одеса. Вже перша чверть поєдинку принесла перевагу маріупольській команді у тринадцять очок. А остаточний результат гри дев"яносто п"ять : п"ятдесят вісім на користь діючого чемпіона України. У складі переможців Ерік ДЕніелз закинув двадцять три очка, у активі Хасана РІзвіча- п"ятнадцять очок та чотирнадцять підбирань м"яча під кошиком. Матч-відповідь відбудеться у Одесі шістнадцятого лютого.
Добавил: Portokali | Дата: 03.02.2010

А у більярдному клубі Альянс, що у Орджонікідзевському районі, відбувся чемпіонат Маріуполя з руського більярда у розділі "Комбінована пірамида." За перемогу сперечалися тридцять два учасника, а чемпіоном турниру став кандидат у майстри спорту України Антон ВЄтров.
Чемпіонат Маріуполя з руського більярду у розділі "Комбінована піраміда"- це перший турнір, організований міською федерацією спортивного більярду у дві тисячі десятому році. У ньому взяли участь тридцять два спортсмени різного віку.
Ігорю Брагіну у цьому році виповниться сімдесят п"ять років. Він найдосвідченіший на цих змаганнях. Ігор Іванович розповів, що з кожним роком змагатися з молоддю дедалі стає все важче, адже на ії боці завзяття та амбітність.
А Корней Батовський грає у більярд кожний день, не пропускає жодного міського турніру, виступав і у обласних змаганнях. Перемог поки ще не здобув , але сподівається, що справжні успіхі ще прИйдуть.
Але у цьому чемпіонаті Корней Батовський залишився за межа ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.02.2010

Футболісти Іллічівця, які знаходяться на тренувальному зборі у Туреччині, на протязі одного дня зіграли дві товариських зустрічі різними складами з третьою командою останнього чемпіонату Казахстану клубом Шахтар з Караганди. У першому поєдинку маріупольська команда перемогла з рахунком один:нуль, а єдиний переможний гол забив Іван КривошЕєнко. У другому матчі казахські футболісти першими забили м"яч ще до перерви, але у другому таймі Адріан ПукАнич з одинадцятиметрової позначки результат зрівняв- один:один.
Добавил: Portokali | Дата: 03.02.2010

Футболісти Іллічівця- два у рамках підготовки до весняної частини першості України зіграли чергову товариську зустріч. У критому спорткомплексі Іллічівець друга маріупольська команда приймала мелітопольський Олком. Господарі поля здобули перемогу з рахунком два:нуль, а обидва голи у складі Іллічівця- два забив Віталій Музика.
Іллічівець- два та Олком з Мелітополя разОм виступають у групі Б другої ліги першості України. Але у цій зустрічі відмінності у підготовці команд були суттєвими. Генеральний директор спортклубу Олком Володимир Діденко підкреслив, що мелітопольська команда розпочала зимову підготовку до сезону невдало.
У першому таймі перевагою володіли господарі поля. Нападник Віталій Музіка з міста Коростень, який знаходиться у Маріуполі на оглядинах, двічі вразив ворота Олкома.
Після перерви гра вирівнялася, але Іллічівець- два атакував гостріше, кілька разів лише майстерність воротаря мелітопольської команди врятувала гОстей від третього голу. Фінальний свисток з ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.02.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0