• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 12
В Маріуполі стартував чемпіонат міста з шахів серед ветеранів віком п"ятдесят років та старше. У змаганнях беруть участь тридцять п"ять шахистів, які зіграють у дев"яти турах. Про перебіг подій у міському шаховому клубі у перших двох турах.
Тридцять п"ять шахистів віком понад п"ятдесят років зіграють поміж собою дев"ять турів за швейцарською системою. Змагання проводяться у міському шаховому клубі.
Затонських - майстер ФІДЕ: "Это традиционный турнир на протяжении 15 лет. Шахматное движение в Мариуполе выше, чем во многих областных гродах. Молодежь смотрит, как играют ветераны".
Майстер ФІДЕ Віталій Затонських є рейтинг-фаворитом цього турніру. Як зізнався сам Віталій Юхимович, він погодився взяти участь у чемпіонаті після тривалої перерви-шість- сім років.
Затонських: "Данный турнир рассматриваю как подготовку к возвращению в шахматы. Шепелев, Донской, любой шахматист имеет шансы на успех."
У першому турі Віталій Затонських переміг Володимира Паніна, але через ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.02.2010

У плавальному басейні Нептун тривають змагання другого туру відкритого чемпіонату України з водного поло серед чоловіків. Іллічівець з рахунком шістнадцять:три переміг ватерпольний клуб Київ, а збірна Тбілісі виграла у львівського Динамо-тринадцять:вісім. А сьогодні ВК Київ та команда з Мінська зіграли внічию дванадцять:дванадцять, а студенти харківського політехнічного інституту програли грузинським ватерполістам з результатом сім:тринадцять. Багаторазовий чемпіон України Іллічівець свій наступний матч зіграє з командою Севастополя.
Добавил: Portokali | Дата: 12.02.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0