• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 26
У льодовому комплексі Айсберг пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з фігурного катання, який став другим етапом розіграшу кубка України. У змаганнях взяли участь понад сто юних фігуристів віком дев"ять- чотирнадцять років з дев"яти міст України. У заманнях відкритого чемпіонату Донецької області взяли участь майже сто спортсменів з дев"яти міст України. Найбільш числена група фігуристів виступала у віковій категорії сім- дев"ять років. Тут зібралися понад сорок дівчат.
Ткаченко - мсмк: "Все приехали в полном составе, все самые сильные, это второй этап Кубка Украины. Очень сильный состав, мало детских турниров, стараются приезжать на все".
Дарині Бородєєвой з Дніпропетровська, яку готувала до змагань тренер Ганна Штефан, вісім років. Дівчина відчутно хвилювалася перед початком виступу, тому й можливо не всї елементи програми виконала на належному рівні. Були падіння після стрибків, але в той же час Дарина вдало виконала доріжку ходів, цікавими видалися і оберти її вик ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.02.2010

А напередодні старту весняної частини чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги футбольний клуб Іллічівець дозаявив п"ять нових гравців. Це захисники Олександр Яценко, останнім клубом якого був одеський Чорноморець, та Гедімінас Паулаускас, який перейшов до Іллічівця з вільнюської Ветри. Також захищати кольори маріупольської команди будуть півзахисники Станіслав Гудзикевич з ПФК Севастополь, Іван Козоріз з ужгородського Закарпаття та нападник футбольного клубу Гагри Георгій Габедава. Завтра о сімнадцятій годині на Славутич- Арені у Запоріжжі Іллічівець зустрінеться з місцевим Металургом.
Добавил: Portokali | Дата: 26.02.2010

У місті Іловайськ завершилися молодіжні ігри Донецької області з важкої атлетики, у яких у восьми вагових категоріях брали участь спортсмени віком до двадцяти років. Від Маріуполя виступали вісім атлетів. Три з них стали призерами змагань. Срібло вибороли кандидат у майстри спорту Антон Фурдига у категорії до шестидесяти дев"яти кілограмів та Микола Марухненко серед спортсменів вагою понад сто п"ять кілограмів. Кандидат у майстри спорту Максим Алексєєв став бронзовим призером у категорії до восьмидесяти п"яти кілограмів.
Добавил: Portokali | Дата: 26.02.2010

Кандидат у майстри спорту, представник фізкультурно- спортивного товариства Спартак Антон Косcе став переможцем турніру серед найсильніших молодих боксерів України, який відбувся у Львові. У фіналі маріупольський боксер здолав опір майстра спорту Валетнина П"янкова з Донецька.
У Львові виступали понад сто майстрів шкіряної рукавички з усієї України, вони визначали переможців та призерів змагань у одинадцяти вагових категоріях. Серед боксерів вагою до п"ятидесяти чотирьох кілограмів представник фізкультурно-спортивного товариства Спартак кандидат у майстри спорту Антон Коссе провів на ринзі три поєдинка і в усіх переміг. У фінальному двобої маріупольський боксер зустрівся з майстром спорту з Донецька Валентином П"янковим і виграв у нього за очками з рахунком три:два.
Антон Коссе: "В третьем бою выиграл с минимальным преимуществом из-за усталости по предыдущим поединкам. Соперник хороший, я ему до этого 2 раза проигрывал. Третий раз показал, что чуть сильнее".
Цей турнір б ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.02.2010

А баскетболісти Азовмашу програли матч чемпіонату України серед команд суперліги. На виїзді маріупольський клуб поступився ужгородській Говерлі з рахунком сімдесят чотири на вісімдесят два. Гості край невдало провели першу десятихвилинку- дев"ятнадцять :тридцять три. Лише у останній чверті зустрічі Азовмаш скоротив різницю у рахунку, але наздогнати господарів майданчика не зміг. У складі чинного чемпіона країни Ерік Деніелз набрав двадцять очок та зробив сім підбирань м"яча під кошиком, на рахунку Діметріуса Александера вісімнадцять очок. Після цієї поразки Азовмаш посідає шосту сходинку у турнірній таблиці, а лідирує київський Будівельник.
Добавил: Portokali | Дата: 26.02.2010

Маріуполь став місцем проведення чемпіонату Донецької області з греко-римської боротьби серед юнаків. Понад сто борців виборювали звання чемпіонів у десяти вагових категоріях. У восьми з них перші місця зайняли спортсмени міської спеціалізованої дитячо- юнацької школи олімпійського резерву Олімпік. Сто чотирнадцять борців віком п"ятнадцять- сімнадцять років сперечалися за звання чемпіонів Донецької області у десяти вагових категоріях.
Соколов - суддя: "В этом году будут впервые проходить Олимпийские игры по юношам. Это первый отбор к ним. От Украины два человека, это наши лидеры Осняч та Носач. Они готовятся к ОИ".
У ваговій категорії до шестидесяти трьох кілограмів вдало виступив син чемпіона світу Рустама Аджи Рустам Аджи молодший. Після двох перемог він зустрівся на килимі з Ігорем Габором зі Сніжного і переміг його. Рустам визнає, що прикладом у спорті для нього завджи був рідний батько.
Рустам Аджи-мол: "Он меня поставил с детства в борьбу, тренировал. Люблю этот ви ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.02.2010

Свій черговий матч провели футболісти Іллічівця-два. На штутчному газоні спорткомплексу Іллічівець вони зустрілися з другою командою запорізького Металурга. Вже на десятій хвилині поєдинка Антон Касянчук вивів вперед у рахунку господарів поля-один:нуль. Але на перерву суперники уходили за нічийним результатом- за дві хвилини до закінчення першого тайму запоріжці забили гол у відповідь - один:один. У другому таймі забивали лише маріупольці. Спочатку це зробив Дмитро ДоцЕнко, а потім наприкінці зустрічі двічі відзначився Павло Гарибян. У підсумку впевнена перемога Іллічівця- два з рахунком чотири:один.
Добавил: Portokali | Дата: 26.02.2010

У міському шаховому клубу тривають змагання попереднього етапу чемпіоната Маріуполя з руських шашок. Шістнадцять спортсменів виборюють шість путівок до фіналу за круговою системою. Вже зіграно одинадцять турів, а одноосібним лідером є працівник цеху електро- монтажних робот комбінату імені Ілліча Олександр Чtста. Шістнадцять шашистів на попередньому етапі грають за круговою системою. Мета- визначити шість найкращих, які і продовжать боротьбу за звання чемпіона міста. Згідно з регламентом партії граються за скороченим контролем часу -півгодини кожному на партію.
Новіков - суддя: "В основном все разрядники, квалифицированные шашисты, 1 мс отказался от места в финале, 4-5 кмс, 5 перворазрядников и второразрядники."
Працівник цеху електромонтажних робіт комбінату імені Ілліча Олександр Честа - один з фаворитів турніру. У сьомому турі він зустрівся з Віктором Пройдаковим і переміг суперника у дуже важкій боротьбі.
Честа: "Віктор Пройдаков- кмс, він мав добру позицію, але витр ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.02.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0