• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 11 » Важка атлетика
Важка атлетика
18:04
У першості Маріуполя з важкої атлетики серед молоді віком до двадцяти років виступили тридцять шість спортсменів зі спортивного клубу Богатир та комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік. Вони визначали переможців у десяти вагових категоріях.
Тридцять шість атлетів віком до двадцяти років сперечалися за перемогу у десяти вагових категоріях. Ці змагання стали відбірковими до обласних стартів.
Аленін - ЗТУ: "Ребята в этом году соревнуются впервые. В прошлом году было мало стартов- кризис. Сегодня ребята прибавили в результатах, готовимся к чемпионату области".
Прикрасою змагань стала дуель між двома важковаговиками, які виступають у категорії понад сто п"ять кілограмів. Це п"ятнадцятирічний Микола Марухненко зі спортшколи Атлетік та Андрій Іщенко- спортклуб Богатир, який на рік молодше.
Шведов: "Это молодые, перспективные ребята, друг друга подстегивают, стимулируют рост результатов"
Микола Марухненко та Андрій Іщенко -найсильніші у Донецькій області у своїй ваговій категорії, вони є призерами чемпіонату України. За думкою заслуженого тренера України Віталія Шведова, який тренує Миколу Марухненка, ці хлопці мають всі підстави стати з часом висококласними важковаговиками, перемагати на міжнародних змаганнях самого високого рівня.
Шведов - ЗТУ: "В принципе они идут по стопам Удачина, он выигрывал чемпионаты Украины. Эти тоже будут побеждать, если будут поднимать штангу, как сейчас это делают".
На цих змаганнях як Марухненко, так і Іщенко у ривку показали однаковий результат-по сто сімнадцять кілограмів, тут перше місце залишилося за Іщенко, який має меншу власну вагу. У поштовху Андрій Іщенко не зміг підняти початкову вагу- сто тридцять дев"ять кілограмів. А Микола Марухненко послідовно зафіксував сто тридцять вісім та сто сорок п"ять кілограмів і став чемпіоном міста з сумою двоборства двісті шістдесят два кілограми. А взагалі сім переможців представляють спортклуб Богатир і три- спортшколу Атлетік. За підсумками змагань визначилася збірна Маріуполя у складі восьми спортсменів, яка наприкінці лютого візьме участь у чемпіонаті Донецької області.

Просмотров: 900 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0