• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Февраль » 24 » Настольний теніс
Настольний теніс
16:12
У міській спартакіаді серед виробничих колективів фізичної культури відбулися змагання з настольного тенісу. За перемогу сперечалися лише три команди, а краще за інших виступили майстри малої ракетки зі спортивного клубу Азовсталь. У спортивному манежі, що розташований в Орджонікідзевському районі, за перемогу змагалися команди лише трьох маріупольських промислових підприємств- металургійних комбінатів імені Ілліча та Азовсталь, а також судноремонтного заводу. У минулі роки їх було більше.
Лещетний - голова ФСТ Україна: "Не участвуют сильные коллективы порта и Азовмаш, хотя внутри проводят великолепные спартакиады по двум группам. Пусть это будет на совести их руководителей, что они не смогли свое лицо показать в городе."
У складі команди комбінату імені Ілліча вже на перший рук у міських змаганнях виступають досвідчені Флюра Чеботок та Сергій Тимофеєв. Третій учасник іллічівської команди Олексій Каци з ВВО вперше захищав кольори комбінату.
Олексій Каци: "Волнение есть всегда, стараюсь его перебороть. Игроки сильные, уровень хороший, буду бороться. Занимаюсь 2- 3 раза в неделю, чтобы поддержать форму".
У своему стартовому поєдинку тенісисты комбінату імені Ілліча зустрілися з азовстальцями. Олексій Каци програв Вадиму Щепка- нуль:три, а Флюра Чеботок з рахунком один : три поступилася Наталії Коноваловой. Програв свою зустріч Андрію Хникіну і Сергій Тимофеєв: "Складывалось тяжело для меня, соперник сильный, я ему и раньше проигрывал. В первой партии не повезло, третью выиграл. Сказался его класс".
Азовстальська команда виграла і у тенісистів судноремонтного заводу і стала переможцем спартакіади. На другому місці спортсмени комбінату імені Ілліча, які виявилися сильнішими за спортсменів СРЗ, третє у судноромонтників.


Просмотров: 919 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0