• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 10 » Зустріч вболівальників з ФК "Іллічівець"
Зустріч вболівальників з ФК "Іллічівець"
17:02
На спортмайданчику Приазовського державного технічного університету відбулася зустріч студентів та вболівальників з командою "Іллічівець". На заході були присутні майже всі гравці основного складу, тренери на чолі з керманичем Іллєю Близнюком та керівництво клубу в особі віце-президента Павла Разумного та начальника команди Віталія Бойка. Студенти мали можливість не лише поспілкуватися, а й отримати автографи та сфотографуватися з уліюбленими гравцями.
"Живе" спілкування не можна порівняти з віртуальним, його не можна замінити навіть на ті позитівні емоції, які вирують під час активної підтримки команди на секторі стадіону. Нарешті дочекалися маріупольські вболівальники такої нагоди! Минулого разу подібна зустріч відбувалася в ПДТУ три роки тому. На цей раз захід виявився більш маштабним та масовим.
Ігор Тищенко - гравець ФК "Іллічівець": "Очень здорово, очень положительные эмоции. Будучи таким же поклонником, фанатом или любителем футбола, тоже сидел на трибуне, я в прошлый раз вообще находился за забором, места не было, и очень хотелось находится среди ребят".
Герой матчу у Кривому Розі Ігор Тищенко після забитого голу виконав запальний танок, бразилець Ліма любить український борщ, Всеволоду Романенко більше подобається спілкування з маріупольськими вболівальниками, ніж зі львівськими, а Ігор Чучман і Ярема Каваців - єдині неодружені футболісти, принаймні лише вони в цьому зізналися. А якщо блище до більш серйозних тем, то обговорювали і актуальні питання: вплив кризи на колектив, завдання команди на сезон, надання вболівальникам автобусів на виїзні матчі.
Павло Разумний - віце-президент ФК "Іллічівець": "Будут лучшие времена, и мы найдем автобус, не только на матчи в Мариуполе, но и на выезды!"
Володимир Макаренко - тренер воротарів ФК "Іллічівець": "Они приехали своим ходом до Пятихаток, до Кривого Рога. Вот сейчас вопрос был - автобусы. Да, должны быть автобусы выделены, какие-то деньги, питание. Но вот 3 их было девочки в Кривом Роге - огромное им спасибо за поддержку, за то, что они за нас болеют, и конечно всему фан-клубу спасибо за то, что они нас поддерживают всегда - выигрываем мы или проигрываем!"
Ілля Близнюк Должность - головний тренер ФК "Іллічівець": "Я бы хотел видеть, чтобы моя команда и команда руководителей, которая здесь находится, думала только о перспективе, как ей завтра выступать, как ей послезавтра выступать, то есть как вывести себя и каждого из нас на новый уровень, поэтому здесь плодотворной работы еще непочатый край".
Павло Разумний: "Цели в первую очередь - закрепиться основательно, не бороться каждый конец чемпионата за место в высшей лиге. Я думаю, что 10-12 место в этом году будет обеспечено".
Дванадцятого вересня "Іллічівець" їде до Симферополя грати матч однієї восьмої фіналу розіграшу Кубка України з футболу проти "Таврії". Представники заводського фан-клубу та вболівальники групи "Маріуполь-ультрас" планують підтримати маріупольців в цьому матчі.
Вадим Мельник - капітан ФК "Іллічівець": "Мы будем стараться, обещать такое нельзя: вот мы выиграем, , это не правильно, но мы сделаем все возможное, чтоб выиграть эту игру".
Ігор Харченко - вболівальник групи "М9": "Ребят, мы толькор просим от вас: играйте и любите наш город! Спасибо вам, парни!"
Футболісти подарували керівникам фан-клубів м"ячі з автографами команди, сфотографувалися з усіма бажаючими та домовилися про те, що подібні заходи стануть традиційними.
Олександр Чейлях - проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор: "Я думаю, это очень важно с точки зрения философии футбола, с точки зрения выработки внутренней силы, духовной силы и для футболситов и для студентов!"
Ольга Єфименко
Просмотров: 1294 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0