• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 28 » Відкриті змагання з картингу
Відкриті змагання з картингу
18:20
У відкритих змаганнях з картингу, що відбувалися на вихідних, взяли участь двадцять два гонщики з Маріуполя та Донецька. Як відмітили організатори змагань, участь у гонках приймали непрофесійні спортсмени.
Змагання з картингу викликали цікавість у маріупольських та донецьких гонщиків та привернули увагу глядачів. Протягом кількох годин на картодромі відбувалися заїзди гонщиків-аматорів у двох вагових групах - до семидесяти п*яти та від семидесяти п*яти до ста десяти кілограмів. Змагання проходили у підгрупах по п*ять осіб - двоє гонщіків, яки набирали найбільшу кількість балів за результатами заїзду, виходили до полуфіналу. Незважаючи на те, що за кермом картів сиділи непрофесійні спортсмени, судді уважно слідкували за тим, щоб на трасі не було порушення правил.
Олександр Лука - організатор змагань: "Корректное поведение на трассе - нельзя сильно ударять, допускать сильные удары, нельзя делать при обгоне кроссинг, ну и нельзя запихивать в скаты соперника специально боковыми ударами, толкать его, чтобы он оставался в скатах. это мы наказываем нарушения- или же останавливаем, или же снимаем очки с участников".
Кирило Прудкий приїхав на змагання з Донецька. Хлопець розповів, що три роки тому планував зайнятися картингом професійно, але зважаючи на те, що спорт цей- не з дешевих, йому довелося залишити своє захоплення. Три роки Кирило не іздив на карті, але коли отримав запрошення на змагання - довго не думав, і відразу погодився.
Кирило Прудкий - учасник змагань, м.Донецьк: "Новая для меня трасса, очень интересно. тяжелая борьба, конкуренция. местные ребята хорошо едут, знают трассу. наши донецкие ребята неплохо - тренируются все таки на спортивной трассе вроде бы не зря. так что очень хорошо все организовано".
Гонщик з Маріуполя В*ячеслав Цибанов вже встиг спробувати себе в різних видах автомобільного спорту, за кермо карту сів півроку тому - у пошуку нових вражень. Каже, що певний прогрес вже є, хоч і невеликий.
В*ячеслав Цибанов - учасник змагань, м.Маріуполь: "Молодцы все ребята, подготовились хорошо. особенно донецкие гонщики понравились тоже - квалифицированные люди. ну и наши подтянулись - с прошлых соревнований очень много людей поработало над собой, лучше ездят намного - заметно".
Такі змагання проводяться вже вдруге. Як відмічають організатори картинг набирає популярності серед маріупольців.
Марія Кляшева
Просмотров: 1193 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0