• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 22 » Тріатлон: фінал Кубку України
Тріатлон: фінал Кубку України
17:07
На фінал Кубку України з тріатлону у Маріуполь з"їхалися найсильніші представники цього виду спорту серед жінок та чоловіків, всього понад п"ятдесят спортсменів. Вони демонстрували свою майстерність у плаванні, вмінні триматися у велосипедному седлі та в бігу.
Маріуполь не вперше приймає найкракщих українських майстрів з триатлону. Серед учасників змагань- чемпіонка Європи серед дорослих та дворазова чемпіонка серед молоді Олеся Дереза з Запоріжжя та чемпіон Європи нинішнього року, переможець єтапу Кубка Європи Олексій Сюткін, який представляє Черкаси.
Більда - президент федерації: "Здесь сегодня принимают участие 15 членов сборной Украины и каждый из них ставит разные задачи. Одни решили задачу на сезон, другие- нет. Борьба будет очень интересная".
Спочатку учасників чекав заплив на сімсот п"ятдесят метрів, потім велоетап довжиною двадцять кілометрів і наприкінці вони бігли дистанцію п"ять кілометрів. Майстер спорту міжнародного класу Олексій Сюткін приїхав до Маріуполя у гарному настрої, він розповів, що добре знає свої слабкі місця у триатлоні і постійно працює над покращанням своїх результатів.
Сюткін - мсмк: "В целом год прошел удачно, все, что запланировал- выполнил. Год отличный. Любимый вид- бег, всегда бежал очень сильно. Самый слабый- плавание, над этим будем работать".
А Олеся Дереза у триатлон прийшла з плавання і вже досягла неабияких результатів. Головне, що цей такий нелегкий вид спорту їй сподобається.
О. Дереза - мсмк: "В триатлоне я 4 года, год назад стала мсмк. Спорт очень тяжелый, но интересный. Ездим по странам, видим мир, общаемся с людьми. Я стараюсь отобраться на Олимпиаду, это моя мечта, к этому стремлюсь".
І Олеся Дереза і Олексій Сюткін у підсумку зайняли треті місця. Серед чоловіків першим фінішував майстер спорту з міста Комсомольськ Полтавської області двадцятирічний Іван Іванов. Кращий серед маріупольців Олександр Хлобистов показав сімнадцятийц результат серед тридцяти трьох спортсменів. А у жінок перемогла майстер спорта Інна Рижих з Дніпропетровська.

Просмотров: 1773 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0