• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2009 » Сентябрь » 21 » "Іллічівець" переграв "Чорноморець" з рахунком 2:0
"Іллічівець" переграв "Чорноморець" з рахунком 2:0
16:51
Футболісти Іллічівця у сьомому турі чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги на своєму полі перемогли одеський Чорноморець з рахунком два:нуль. Після цієї гри маріупольська команда займає п"яте місце у турнірній таблиці, а одноосібно лідирує київське Динамо.
Гра розпочалася дуже жваво, обидві команди по черзі атакували і вже на четвертій хвилині господарі поля забили гол, але арбітр зустрічи відмінив взяття воріт через офсайд. У Іллічівця у цьому матчі залишився у запасі Іван Кривошєєнко, а на правому фланзі грав двадцятирічний вихованець маріупольського футболу Ігор Тищенко. На протязі усього поєдинку дев"ятнадцятий номер достатньо впевнено діяв як у нападі, так і при захисті своїх воріт. Саме Ігор Тищенко на тридцятій хвилині матчу у боротьбі з капітаном Чорноморця Максимом Білецьким відкрив рахунок забитих голів у цій зустрічі. У другому таймі Денис Васін мав чудову нагоду зрівняти результат, але його удар зі штрафного у верхній кут воріт відбив воротар Іллічівця. А ось маріупольські футболісти свій шанс не змарнували. Адріан Пуканич подав м"яч від кутової позначки і гравець Чорноморця Олександр Якименко вразив власні ворота- два:нуль. До фінального свістка арбітру поєдинка двічі небезпечно бив по воротах Пуканич, але впевнено у цих епізодах грав голкіпер одеської команди Євген Ширяев. У підсумку перемога Іллічівця з рахунком два:нуль, вже четверта у цьому чемпіонаті.
Ілля Близнюк: "Сделали ставку на контратаки, знали, что Черноморец будет играть первым номером, нам это удалось, я благодарен ребятам. Эту победу посвящаем Бойко, у него день рождения, желаем ему здоровья и долголетия".
Після цієї перемоги Іллічівець розташувався на п"ятому місці у турнірній таблиці чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги. Наступну зустріч маріупольська команда проведе вдома двадцять сьомого вересня з полтавською Ворсклою.
Просмотров: 1542 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0