• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 28
Вже у тридцять шостий раз відбувся міжнародний турнір, присвячений Дню машинобудівельника на призи президента відкритого акціонерного товариства Азовмаш Олександра СавчукА. Серед учасників змагань були не тільки борці з п"яти областей України, а й російські спортсмени з Ростова- на- Дону.
У тридцять шостому міжнародному турнірі з греко-римської боротьби взяли участь понад сто двадцять борців з Донецької, Дніпропетровської, Луганської та Запорізької областей, а також автономної республіки Крим. Окремою командою виступали господарі килима- борці спортивного клубу Азовмаш. Заслужений майстер спорту Росії, чемпіон Європи, володар Кубка світу Микола Монов привіз на цей турнір вісім борців з Ростова -на- Дону. Каже, що завжди з задоволенням приїздить у наше місто.
М. Монов - змс: "Задача участников- после летнего перерыва проверить свои силы. Осенью у нас отбор к чемпионату Европы, соревнования на выполнение нормативов."
Маріупольський борець Дмитро Косенок виступав на т ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.09.2010

На річці Кальчик пройшли змагання, присвячені міжнародному Дню туризму. Маріупольські туристи- ветерани змагалися на байдарках та катамаранах та у техниці водного туризму .
Водний туризм має у Маріуполі давні традиції. До того ж у нашому місті є достатньо гарні умови для занять цим екстремальним видом спорту.
Миколайцева - гол. суддя: "У нас и в планете, на Тяжмаше был турклуб, много чемпионов СССР по технике водного туризма. Развит он в городе хорошо. В Ильичевском турклубе Лукоморье сильные туристы."
У цих змаганнях брали участь ветерани двох вікових категорій- сорок- п"ятдесят та п"ятдесят- шістдесят років, всього тридцять спортсменів. Учасники долали дистанцію з шістьма воротами. Окремо визначалися переможці та призери на байдарках- двійках та катамаранах- двійках.
Миколайцеві:"На байдарке важна слаженность экипажа, основная роль у капитана на корме. Катамаран - шире, длиннее, прохождение трассы имеет свои особенности. "
Аркадій Горб займається во ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.09.2010

Футбольна команда Іллічівець- ветеран вдало виступила на дванадцятому міжнародному турнірі пам"яті видатного радянського футболіста Слави Метревелі. Всього у змаганнях взяли участь шість команд. У активі маріупольської команди дві перемоги. одна нічия та дві поразки і підсумкове третє місце. Попереду іллічівців розташувалися футболісти Сочі та Саратова. Приз кращого воротаря теж відправився у Маріуполь, його володарем став Олександр Пріхно.
Добавил: Portokali | Дата: 28.09.2010

Завершилася ХХ спартакіада профспілки працівників металургійної та гірночидобувної промисловості Донецької області. Змагання проводилися у 9 видах спорту, 8 кращих результатів йшли у залік. Переможцем спартакіади стала команда металургійного комбінату імені Ілліча. Іллічівці перемогли у більшості видів програми, зокрема посіли перші місця у гирьовому спорті, армрестлінгу, шашках , шахах та міні-футболі. Другими представники комбінату імені Ілліча фінішували у змаганнях з волейболу та баскетболу, третє місце посіли у легкоатлетичному кросі. Друге місце у командному заліку у спортсменів Макіївського метзаводу, на третьому- СК Доломит з Докучаєвська.
Добавил: Portokali | Дата: 28.09.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0