• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 28 » Греко-римська боротьба
Греко-римська боротьба
18:05
Вже у тридцять шостий раз відбувся міжнародний турнір, присвячений Дню машинобудівельника на призи президента відкритого акціонерного товариства Азовмаш Олександра СавчукА. Серед учасників змагань були не тільки борці з п"яти областей України, а й російські спортсмени з Ростова- на- Дону.
У тридцять шостому міжнародному турнірі з греко-римської боротьби взяли участь понад сто двадцять борців з Донецької, Дніпропетровської, Луганської та Запорізької областей, а також автономної республіки Крим. Окремою командою виступали господарі килима- борці спортивного клубу Азовмаш. Заслужений майстер спорту Росії, чемпіон Європи, володар Кубка світу Микола Монов привіз на цей турнір вісім борців з Ростова -на- Дону. Каже, що завжди з задоволенням приїздить у наше місто.
М. Монов - змс: "Задача участников- после летнего перерыва проверить свои силы. Осенью у нас отбор к чемпионату Европы, соревнования на выполнение нормативов."
Маріупольський борець Дмитро Косенок виступав на турнірі у ваговій категорії до шестидесяти шести кілограмів. У першій сутичці він зустрівся з Олександром Войцеховським і переміг суперника за явною технічною перевагою. Тренує спортсмена тренер з Донецька Володимир Сошенко, який зізнався, що на цих змаганнях вони з Дмитром розраховують на перемогу.
В. Сошенко - тренер: "Занимается он с 6 лет, развитый мальчик. Перспективы есть, есть потенциал, надеемся на медали на мировых форумах. Не хочу перехвалить."
Але Дмитро Косенок став володарем лише бронзової нагороди, а переміг у категорії до шестидесяти шести кілограмів інший маріуполець Віталій Кононов. Чемпіонами турніру стали ще чотири господаря килима- Олександр Мельников, Сергій Воронов, Артем Котов, який виконав норматив майстра спорту, і Олександр Чернецький. На рахунку маріупольськиїх борців також чотири срібних та чотири бронзових нагороди. Два чемпіони представляють Запоріжжя і один- Ростов-на-Дону.
Олександр Капустян,
Просмотров: 823 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0