• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 21
На Приморському бульварі пройшов міський турнір з міні- футболу серед команд національних товариств під назвою "Дружба народів". В ньому взяли участь шість колективів. У фінальному поєдинку зустрілися минулорічні переможці, команда грецького товариства "Меотіда" та футболісти "Маккабі" з єврейського товариства.
Цього року цей турнір проходив вже у шостий раз. У попередні роки найбільш часто його вигравали футболісти грецького та єврейського товариств- по два рази. На майданчику, що розташован на Примоському бульварі, за перемогу сперечалися шість команд.
О. Муравйов: "В этом году появилась новая команда- Узбекистан, есть и потери- грузины отказались".
На попередньому етапі пройшло два поєдинки. Спочатку грецька Меотіда зустрілася з футболістами з Латинської Америки. Вже у першому таймі гравці Меотіди забили три голи у ворота суперника, причому Олександр Кечеджи двічі вразив ворота команди Латіно та ще й віддав результативну передачу на Іллю Чєнтукова.
О. Кечеджи: "И ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.09.2010

У черговому поєдинку першості України серед команд другої ліги футболісти Іллічівця- 2 на стадіоні Азовець приймали команду Кремінь з міста Кременчук. Долю зустрічі вирішив єдиний гол, який на шістдесятій хвилині надіслав у ворота гостей гравець маріупольської команди Євген Оберемок. Після цієї перемоги підопічні тренера Юрія Кермана посідають сьоме місце у турнірній таблиці групи Б другої ліги, а лідирують футболісти донецького Олімпіка. Наступну зустріч Іллічівець- два зіграє двадцять п"ятого вересня у Дніпродзержинську з місцевою Сталлю.
Добавил: Portokali | Дата: 21.09.2010

У більярдному клубі "Звездный" відбувся розіграш Кубка Маріуполя з руського більярду у розділі "Динамічна піраміда", присвячений Дню міста. Тридцять два спортсмени вийшли на старт змагань.
У розіграші Кубка Маріуполя взяли участь тридцять два майстри більярда, які виборювали звання кращих у розділі руського більярду - "Динамічна піраміда".
В. Бандура: "Очень много участников, много новых имен, я всех не знаю, это приятно. Это очень популярная игра, ее любят во всей Украине".
Чотирнадцятирічний Валерій Каракай з селища Мелекіно вже не вперше грає у турнірах серед дорослих. Каже, що розділ "Динамічна піраміда" йому особисто до вподоби, грає тут з задоволенням.
В. Каракай: "Он мне больше всего нравится, удается лучше всех. Готовился, тренировался, на место не рассчитываю, в первой половине."
А у студента Приазовського державного технічного університету Олексія Афоніна, якому двадцять три роки, досвіда гри у більярд значно більше. Олексій пригадує, що розпочиналося ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.09.2010

У півфіналі чемпіоната Маріуполя з шахів, у якому виступають п"ятдесят шість учасників, зіграно чотири тури з дев"яти запланованих. Зі стовідсотковим результатом лідирує працівник аглофабрики комбінату імені Ілліча, кандидат у майстри спорту Андрій Скляр, в нього чотири очки. На півочка відстають три шахиста, це Андрій ЩИров, Станіслав Дейнега та Володимир Міснікєвич. Дев"ять шахистів набрали по три очки.
Добавил: Portokali | Дата: 21.09.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0