• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 21 » Міні-футбол серед національних товариств міста
Міні-футбол серед національних товариств міста
16:21
На Приморському бульварі пройшов міський турнір з міні- футболу серед команд національних товариств під назвою "Дружба народів". В ньому взяли участь шість колективів. У фінальному поєдинку зустрілися минулорічні переможці, команда грецького товариства "Меотіда" та футболісти "Маккабі" з єврейського товариства.
Цього року цей турнір проходив вже у шостий раз. У попередні роки найбільш часто його вигравали футболісти грецького та єврейського товариств- по два рази. На майданчику, що розташован на Примоському бульварі, за перемогу сперечалися шість команд.
О. Муравйов: "В этом году появилась новая команда- Узбекистан, есть и потери- грузины отказались".
На попередньому етапі пройшло два поєдинки. Спочатку грецька Меотіда зустрілася з футболістами з Латинської Америки. Вже у першому таймі гравці Меотіди забили три голи у ворота суперника, причому Олександр Кечеджи двічі вразив ворота команди Латіно та ще й віддав результативну передачу на Іллю Чєнтукова.
О. Кечеджи: "Играем со школы, собрал нас Папу, интересно, любовь к футболу не пропала. Сегодня все получается, наверное, мой день".
Остаточний рахунок гри вісім:нуль на користь Меотіди, яка вийшла у півфінал. У команді Латіно слід відзначити воротаря Міхаеля Лезкано, який не один раз рятував свої ворота від неминулого голу. Міхаєль за національністю аргентинець, але у малому віці з батьками переїхав на постійне проживання в Україну.
М. Лезкано: "У нас все работают и учатся, сыгранности не хватило. На след. год выступим лучше. Мне футбол нравится, буду дальше заниматься"
У іншому матчі команда єврейського товариства Маккібі переграла узбецький Пахтакор- сім:один. У півфіналах Маккабі виявилася сильнішою за команду польського товариства Полонія- чотири:три, а Меотіда перемогла футболістів армянського товариства "Південь Азов"я"-три:нуль. У фіналі футболісти Меотіди здолали опір Маккабі- три:нуль і втретє стали переможцями турніру. На третьому місці Полонія.

Просмотров: 793 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0