• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 03
На площі Ленінського комсомолу біля пам"ятника воїнам, загиблим у Великій Вітчизняній війні, відбулося урочисте відкриття ювілейної міжнародної тридцять п"ятої багатоденної юнацької велогонки, присвяченої шістдесят сьомій річниці визволення Донбасу від фашистських загарбників. У змаганнях взяли участь дев"ятнадцять команд, які представляють шість країн.
У ювілейній тридцять п"ятій велогонці стартували понад ста двадцяти спортсменів , які представляли шість країн- Росію, Казахстан, Молдову, Вірменію, Чехію та Україну. Вік учасників змагань- п"ятнадцять- шістнадцять років. Донецьку область на велегонці представляють п"ять команд, у складі збірної Донецька виступає вихованець маріупольського велоспорту Денис Гопанчук.
Возний - суддя: "Отличие от предыдущих в том, что приехало больше команд. Сильный составй у Молдовы. Астана- лучший клуб в мире, выиграла тур де Франс. Впервые принимает участие сборная Украины."
Росію на цій велогонці представляють п"ять команд- збірна ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.09.2010

В палаці спорту Азовмаш 4 вересня стартує перший міжнародний юнацький турнір з греко- римської боротьби пам"яті відомого українського фахівця, заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культурі і спорту Геннадія Узуна. У турнірі візьмуть участь борці віком одинадцять- шістнадцять років. Вони визначать переможців та призерів змагань у сімнадцяти вагових категоріях. Серед учасників турніру- спортсмени з усіх областей України, а також Росії та Білорусі. Четвертого вересня змагання розпочнуться о десятій годині, а о шістанцятій відбудеться урочисте відкриття змагань. А вже п"ятого вересня пройдуть фінальні поєдинки.
Добавил: Portokali | Дата: 03.09.2010

Cьогодні у п"ятидесяти семи загальноосвітніх школах Маріуполя за ініціативою національного олімпійського комітету України відбувся Олімпійський урок. У гості до учнів прийшли працівники управління фізичної культури та спорту, тренери та відомі маріупольські спортсмени. У загальноосвітню школі номер сім сьогодні завітали її колишні випускники, а нині відомі спортсмени- параолімпійці Олександр Комаров та Данило Чуфаров.
Олександр Комаров закінчив сьому загальноосвітню школу з золотую медаллю, потім вчився у гуманіратному університеті. Cmjujlys Олександр успішно займається плаванням. На чемпіонатах Європи та світу серед інвалідів він неодноразово завойовував медалі: "Я давно не был в родной школе, с самого выпуска, учеба, спорт- не получалось. Хороший был класс, дружный."
А Данило Чуфаров, до речі срібний шкільний медаліст, теж плавець, два роки тому брав участь у Паралімпійських Іграх у Пекині і став там срібним та бронзовим призером. Каже , що враження від перебування у Китаї ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.09.2010

З 3 по 5 вересня у спортивному комплексі "Садко" відбудеться перший попередній етап розіграшу Кубка України з волейболу серед чоловічих команд. У змаганнях візьмуть участь чотири колективи , які гратимуть поміж собою за круговою системою. Це друга команда харківської Юракадемії, волейболісти з Краматорська, команда Автодорбуд (Донецьк), та господарі турніру- волейбольний клуб "Маріуполь". У перший день змагань третього вересня о шістнадцятій годині зустрінуться волейболісти Краматорська та Донецька, потім відбудеться урочисте відкриття турніру, а о вісімнадцятій годині на майданчик вийдуть волейболісти Маріуполя та Юракадемія-два. За пісумками змагань дві кращих команди продовжать боротьбу за почесний трофей на другому етапі.
Добавил: Portokali | Дата: 03.09.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0