• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 24
На других євразійських спортивних іграх серед юнаків з греко- римської боротьби, які проходили у російському місті Казань, бронзові медалі вибороли представники Маріуполя: Дмитро Гнева з дитячо-юнацької спортивної школи імені Геннадія Узуна та Богдан Бдуль з філіалу донецького училища олімпійського резерву.
На других євразійських іграх серед молоді у Казані виступали три команди з Європи- збірні України, Росії та Білорусі, а також декілька азіатських команд з колишніх республік СРСР- Казахстан, Узбекістан, Туркменістан та Таджикістан. У складі збірної України на килим виходили і три маріупольських борці, два з них повернулися додому з нагородами.
В. Лозовий - тренер: "Наши ребята молодые, впервые выехали за рубеж. Нашли им средства. Двое вернулись с медалями- бронзовыми."
Дмитро Гнева виступав у Казані у ваговій категорії до шестидесяти трьох кілограмів, два з тьрох поєдинків він виграв і виборов третє підсумкове місце: "Соревнования прошли на высоком уровне, борол ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 24.09.2010

Став відомий розклад матчів першого кола чемпіоната України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги. Чемпіонат стартує двадцять п"ятого вересня. У цей день відбудуться шість зустрічей. Зокрема дніпропетровський Дніпро вдома зустрінеться з БК Київ, а запорізький Ферро- ЗНТУ прийматиме на своєму майданчику БК Донецьк, який повернувся до елітного дивізіону. Чинний чемпіон України БК Азовмаш у Маріуполі буде екзаменувати Кривбасбаскет з Кривого Рогу. Поєдинок розпочнеться о чотирнадцятій годині.
Добавил: Portokali | Дата: 24.09.2010

Маріупольські майстри важкої атлетики вдало виступили на двох змаганнях- у молодіжному чемпіонаті України, який пройшов у Феодосії та чемпіонаті Донецької області у місті Дружківка.
У Феодосії на молодіжному чемпіонаті України у складі команди Донецької області виступали і чотири маріупольських важкоатлета.
А. Аленін - ЗТУ: "Наша команда выступила здорово. Девушки заняли первое место, юноши второе. Самый удачливый- Горин с комбината имени Ильича, у него второе место."
А у чемпіонаті Донецької області серед юнаків віком до п"ятнадцяти років виступали понад двісті сімдесят важкоатлетів. Їх здобуток- шість нагород. Краще за інших проявив себе Андрій Іщенко у ваговій категорії понад вісімдесят п"ять кілограмів- він не тільки переміг, а й встановив декілька рекордів.
А. Аленін: "Мы в итоге завоевали две золотых, три серебряных и одну бронзовую медали. Ищенко установил 7 рекордов области."
Володимир Вааль виступав у ваговій категорії до тридцяти трьох кілог ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 24.09.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0