• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Сентябрь » 07
Футболістки команди Іллічівка у черговому поєдинку чемпіонату України серед жіночих команд у Донецьку зустрілися з місцевою Дончанкою. У першому таймі краще діяли господарки поля- вони забили у ворота маріупольської команди три голи. Після перерви Іллічівка активізувалася і скоротила різницю у рахунку. Спочатку Надія Хованська вразила ворота донецької команди, а потім другий гол у складі гостей забила Тетяна Рижова. На жаль зрівняти рахунок маріупольські дівчата не спромоглися, отже поразка Іллічівки з рахунком два:три. У турнірній таблиці команда з Маріуполя посідає четверте місце, але має на дві зустрічі менше, ніж інші колективи.
Добавил: Portokali | Дата: 07.09.2010

Футболісти Іллічівця-два виграли другу поспіль гру у першості України серед команд другої ліги. На стадіоні Азовець друга маріупольська команда майстрів здолала опір лідера групи Б другої ліги команди Олімпік з Донецька. Результат поєдинка 2:1 на користь господарів поля.
На стадіоні Азовець Іллічівець - два приймав лідера групи Б другої ліги, команду Олімпік з Донецька. У цьому сезоні донецькі футболісти демонструють видовищну, результативну гру. Як наслідок, перед поєдинком у Маріуполі Олімпік мав стовідсотковий результат- шість перемог у шести зустрічах. Але на стадіоні Азовець гості отримали гідний опір від молодої маріупольської команди. На двадцять восьмій хвилині поєдинка Дмитро Швець надіслав м"яча у ворота гостей- один:нуль на користь господарів поля. Після перерви гості перейшли у вирішальний настіп, маріупольська команда, яка поступалася супернику досвідом, грала від оборони і майже стримала переможний результат, але на останній хвилині основного часу гри кращий бомбарди ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.09.2010

Шляхами Донетчини триває тридцять п"ята багатоденна юнацька велогонка, присвячена шістдесят сьомій річниці визволення Донбасу від фашистських загарбників. На третьому етапі учасники змагалися у десятикілометровій гонці з роздільним стартом за маршрутом Седово- Новоазовськ- Седово. Кращий результат показав представник збірної України Владислав Петрушенко, на другому місці- Дмитро Риве з команди Казахстану, третє зайняв Олександр Прядун- збірна України. Після трьох етапів Петрушенко очолює генеральну класифікацію, а у командному заліку лідирують велосипедисти збірної команди України.
Добавил: Portokali | Дата: 07.09.2010

В палаці спорту Азовмаш відбувся перший міжнарожний юнацький турнір з греко- римської боротьби, присвячений пам"яті відомого маріупольського фахівця, заслуженого тренер України та заслуженого працівника фізичної культури та спорту Геннадія Узуна. У змаганнях взяли участь спортсмени з Росії, Білорусі та України.
У першому турнірі пам"яті Геннадія Узуна взяли участь двісті борців, яки визначали переможців та призерів у двох вікових категоріях. На килимі були представлені усі області України, а також спортсмени з Росії та Білорусі.
Денисенко - тренер: "Геннадий Узун- человек с большой буквы. Мне посчастливилось с ним тренироваться, дружить, работать. Это легенда спорта. Он воспитал плеяду борцов- чемпионов."
У ваговій категорії до п"ятидесяти кілограмів шістнадцятирічний Олександр Бондаревський з Харкова розпочав змагання з поєдинка з маріупольцем Ігорем Стеценко. Олександр вже десять років займається греко- римською боротьбою , а у цому двобої переміг суперника за очками. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 07.09.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0